Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι εκθέτες

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι εκθέτες

Την τεράστια εμπορική δυναμική του αλλά και την επιδραστικότητα του στην προώθηση της κουλτούρας του καφέ στην χώρα μας απέδειξε για ακόμα μία φορά το Athens Coffee Festival σύμφωνα με την έρευνα ικανοποίησης των εκθετών

Το Athens Coffee Festival αποτελεί πλέον ένα από τα κορυφαία και πιο επιδραστικά φεστιβάλ στην αγορά του καφέ και τους ανθρώπους της στην χώρα μας ενώ έχει καταφέρει να μυήσουν στην κουλτούρα του ποιοτικού καφέ χιλιάδες καταναλωτές. Αυτή η δυναμική επιβεβαιώθηκε και μέσα από τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής έρευνας ικανοποίησης των εκθετών, που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία από τις 28/9 έως τις 4.10 μέσω της έγκυρης πλατφόρμας Typeform. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, στην οποία συμμετείχαν οι decision makers των εταιριών (ιδιοκτήτες, γενικοί διευθυντές και εμπορικοί διευθυντές), το 88,9% των εκθετών δήλωσαν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την συνολική διοργάνωση του φεστιβάλ και το εμπορικό αποτέλεσμα της συμμετοχής τους σε αυτό. Επίσης, το 77,8% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσαν ικανοποιημένοι από την αναλογία των επισκεπτών (επαγγελματίες/καταναλωτές) του φεστιβάλ. Συγκεκριμένα, το 60% ήταν επαγγελματίες (επιχειρηματίες, barista και εργαζόμενοι στην καφεστίαση) και το 40% καταναλωτές.

Θα θέλατε να μας πείτε ποια είναι η θέση σας στην επιχείρηση στην οποία εργάζεστε;

Είστε ικανοποιημένοι από την αναλογία των επαγγελματιών/καταναλωτών που επισκέφτηκε το φεστιβάλ;

Ικανοποίηση Επισκεπτών

Το φεστιβάλ από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση αναδείχτηκε ως ένα σημαντικό ραντεβού ανάμεσα σε σπουδαίες προμηθευτικές και εμπορικές επιχειρήσεις με χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της καφεστίασης, κατά τη διάρκεια του οποίου γίνονται συναντήσεις και κλείνονται συμφωνίες με σημαντικό οικονομικό αποτέλεσμα για τους εκθέτες. Αυτό φάνηκε και μέσα από την έρευνα, στην οποία το 55,6% των εκθετών απάντησε ότι έκλεισε deals κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ενώ το 86% προσδοκούν να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες με τους επαγγελματίες με τους οποίους πραγματοποίησαν ραντεβού.  

Σε τι βαθμό είστε ικανοποιημένος
από τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ;

Κλείσατε εμπορικές συμφωνίες με επαγγελματίες του κλάδου κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ;

Προσδοκάτε να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες με επαγγελματίες τους επόμενους μήνες;

Πόσο πιθανό θεωρείτε να συμμετάσχετε στο Athens Coffee Festival 2023;

Παράλληλα, το εντυπωσιακό 100% απάντησε ότι θεωρεί ότι οι παράλληλες εκδηλώσεις (Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ, Συναυλίες, Masterclasses) δίνουν επιπλέον κύρος στο φεστιβάλ και αυξάνουν την επισκεψιμότητα του φεστιβάλ ενώ τέλος το 96,3% των εκθετών δήλωσαν από πιθανό έως εξαιρετικά πιθανό να συμμετάσχουν και στο φεστιβάλ του 2023. 

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis