Το Athens Coffee Festival κέρδισε για άλλη μία χρονιά τις εντυπώσεις του συνόλου της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς του coffee industry, με τους εκθέτες να κάνουν λόγο για τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία.

“Στο Athens Coffee Festival υπήρχε μια «βεντάλια» επισκεπτών οπότε μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας και να έρθουμε σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου Ho.Re.Ca αλλά και με καταναλωτές. Στο φεστιβάλ συμμετέχουμε από την 1η του διοργάνωση, κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο και πιο επιτυχημένο και θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ.”

Kώστας Καλαφατάς, CEO SAMBA COFFEE ROASTERS

“Στο φεστιβάλ με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός ότι ήρθε κόσμος που ήδη μας γνώριζε οπότε αναζήτησε το περίπτερο μας αλλά και όσοι δεν μας γνώριζαν, είχαν την διάθεση να δοκιμάσουν τους καφέδες μας, να ενημερωθούν για τα προϊόντα μας και να αγοράσουν κιόλας. Το Athens Coffee Festival έδειξε φέτος μια νέα τάση που έρχεται, αυτή του έμπειρου καταναλωτή.”

Στέφανος Δωματιώτης, Co-Founder & Head of training CREATE

Το Athens Coffee Festival είναι η γιορτή του καφέ και συμμετείχαμε φέτος για 7η φορά. Κάθε χρόνο το φεστιβάλ είναι και καλύτερο, οι καταναλωτές έχουν μάθει τι θα πει καλός καφές και έρχονται να απολαύσουν φανταστικούς καφέδες.

Παναγιώτης Ν. ΧάσκοςManaging Director - Caffe’ Luigi Χάσκος Ltd

“Συμμετείχαμε στο Athens Coffee Festival για να λανσάρουμε τη νέα, φρέσκια πρόταση espresso των Καφεκοπτείων Λουμίδη, το LEGIT. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση του κοινού,  καθώς από την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, ήδη επαγγελματίες μάς ζήτησαν να το εντάξουν στις επιχειρήσεις τους. Η διοργάνωση ήταν όπως κάθε χρόνο καταπληκτική, με πολύ fun vibe και χαιρόμαστε που το αγκαλιάζει και το καταναλωτικό κοινό.”

Βασίλης Λουμίδης, CEO Καφεκοπτεία Λουμίδης

Το project που παρουσιάσαμε στο φεστιβάλ ήταν το VENETI GO και εστιάσαμε κυρίως στον οργανικό καφέ από τη Γουατεμάλα. Συμμετείχαμε στο Athens Coffee Festival για να αναδείξουμε στο κοινό ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά και στο κομμάτι του καφέ. Το φεστιβάλ έχει γίνει πλέον θεσμός στο χώρο μας.

Κωνσταντίνος ΙατρίδηςCoffee Expert | Barista Trainer - ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ

“Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, το cold brew του brand UTOPIA, ενώ επίσης για πρώτη φορά προχωρήσαμε στην πώληση καψουλών και cold brew κατά τη διάρκεια του Athens Coffee Festival.”

Θεόδωρος Βασιλειάδης, Sales Manager  KAWACOM HELLAS S.A.

“Συμμετείχαμε για έκτη χρονιά στο Athens Coffee Festival και μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθουμε κοντά στο καταναλωτικό κοινό και να γνωρίσουν τα brands μας. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ και χαιρόμαστε που είχε τόση απήχηση και από πλευράς επισκεψιμότητας και από τη συμμετοχή τόσων coffee brands. Περιμένουμε με μεγάλη χαρά το Athens Coffee Festival 2024!”

Έμμα ΤζανετουλέαMarketing Manager - Coffee & Beverages W.S KAROULIAS

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του καφέ, τη μεγαλύτερη στη χώρα μας και μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και να ανταλλάξουμε απόψεις. Συμμετείχαμε φέτος μεταξύ άλλων, με το βρώσιμο ποτήρι στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας που έχει υιοθετήσει η εταιρεία. Ο κόσμος που επισκέφθηκε το φεστιβάλ, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για να ανακαλύψει τις τάσεις της αγοράς του καφέ πέρασε πάρα πολύ όμορφα, καθώς η διοργάνωση ήταν εκπληκτική.

Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, R&D and Network Operation Director COFFEE ISLAND

“Φέτος μεταξύ άλλων, παρουσιάσαμε τον speciality στιγμιαίο καφέ μας καθώς και το γάλα βρώμης ROA. Συμμετείχαμε για άλλη μια φορά στο Athens Coffee Festival κυρίως για να στηρίξουμε τον θεσμό και για να κάνουμε πιο προσιτό στο κοινό τον ποιοτικό καφέ.”

Nίκος ΚωνσταντινίδηςManager - THE UNDERDOG

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαμε στον πολύ ωραίο αυτό θεσμό. Είμαστε εδώ από το 1ο Athens Coffee Festival και χαίρομαι που είδα συνεχώς νέους ανθρώπους να επισκέπτονται το περίπτερό μας και να φεύγουν ικανοποιημένοι από την Τεχνόπολη.”

Nίκος Φέρρας, Co-Founder & CEO KUDU COFFEE ROASTERS

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια ακόμη χρονιά δώσαμε δυναμικό παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του καφέ, που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον κλάδο. Το NOYNOY BARISTA’S GOLD ήταν για 7η συνεχή χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός του φεστιβάλ. Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, τόσο από επαγγελματίες όσο και από κόσμο που ήρθε από Ελλάδα και εξωτερικό για να δοκιμάσουν ροφήματα και να μάθουν τα νέα trends στο χώρο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση του φεστιβάλ. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Athens Coffee Festival 2024!”

Λυδία ΒαλσάμηBrand Manager – Μarketing Department FrieslandCampina Hellas - NOYNOY BARISTA'S GOLD

“Το Athens Coffee Festival είναι ένα σημείο αναφοράς και ένας κόμβος όπου συγκεντρώνονται επαγγελματίες και καταναλωτές, προάγει την αγορά του καφέ, έχει μια ενέργεια και ένα πάθος το οποίο μεταδίδεται, είναι μια όμορφη γιορτή! Ανταλλάξαμε απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες καθώς το φεστιβάλ βοηθάει επαγγελματίες, barista και κοινό να έρθουν σε επαφή και να απολαύσουν εξαιρετικούς καφέδες.”

Έφη Κογιάννη, Communications Officer EUROGAT A.E.

“Στο φεστιβάλ παρουσιάσαμε επίσημα για πρώτη φορά τις κάψουλες espresso POEM και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες και να προσφέρουμε τον καφέ μας στους coffee lovers. Θα είμαστε πάντα δίπλα στο Athens Coffee Festival!”

Mάνθος Αρχοντάκης, Ιδιοκτήτης & Πρόεδρος Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

tipobet bets10 mobilbahis