Συναυλίες, happenings & coffee talks!

Συναυλίες, happenings & coffee talks!

Σεμινάρια, πρωταθλήματα καφέ, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, μουσική… Σε ένα ζωντανό τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστή τον καφέ, θα απολαύσετε µοναδικά happenings & µουσικές εκπλήξεις! Εσείς θα λείπετε;

Coffee Masterclasses

Για τρεις ημέρες, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, κορυφαία στελέχη της αγοράς και διακεκριμένοι επαγγελματίες μιλούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και την υλοποίησή τους, που αφορούν κυρίως τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και τους ενημερωμένους home barista. 33 top notch baristas και κορυφαία στελέχη του ελληνικού coffee industry παρουσιάζουν σε 19 ώρες τα hot trends στον κλάδο της Καφεστίασης, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ

Το ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού στο Athens Coffee Festival 2024! Τοp baristas, brewers και roasters θα είναι εδώ για να συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Coffee in Good Spirits, Roasting, Latte Art, που διοργανώνονται από το SCA Greece, καθώς και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Κατερίνα Ψιμοπούλου

Main Stage

Το Athens Coffee Festival επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ, με μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική, συναυλίες και ασταμάτητες κληρώσεις με δώρα για όλους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, για 3 ημέρες, στο ειδικά διαμορφωμένο Stage, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, σας περιμένει παρέα με τις μουσικές της επιλογές, ενώ θα μοιράζει και εξαιρετικά coffee δώρα σε διαγωνισμούς γνώσεων! Μάλιστα, το Σάββατο και την Κυριακή στην κεντρική σκηνή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετική μουσική από γνωστούς DJs, αλλά και να χορέψετε και να τραγουδήσετε με δημοφιλή συγκροτήματα, που θα σας ξεσηκώσουν με αγαπημένες ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Ηλίας Μπόγδανος & INCO

Ηλίας Μπόγδανος & INCO

Ευρυδίκη

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Σάκης Τσιτομενέας θα σας «απογειώσει» με τις μουσικές του επιλογές, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με τo συγκρότημά του, τους INCΟ, σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό πάρτι, στις 19:30, για να ανοίξουν με τον πιο διασκεδαστικό και μουσικό τρόπο το συναυλιακο stage, την πρώτη μέρα του φεστιβαλ! Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 17:30, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης θα σάς υποδεχθεί με το πιο fun DJ set, ενώ στις 19:30 η Ευρυδίκη θα σας ξεσηκώσει να χορέψετε με τις μεγάλες της επιτυχίες και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Σάκης Τσιτομενέας_εικόνα

Σάκης Τσιτομενέας

DJ Σπύρος Παγιατάκης

Σπύρος Παγιατάκης



		

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis