ACF 2023: Ιt’s festival time!

Από σήμερα και για τρεις ημέρες, τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής σάς περιμένουν στη μεγάλη γιορτή του καφέ!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το Athens Coffee Festival ξεκίνησε και σας περιμένουμε για τρεις μέρες να ζήσουμε μαζί μαγικές coffee στιγμές, να απολαύσουμε τους καλύτερους καφέδες, να μάθουμε όλα τα tips από κορυφαίους baristas, να πάρουμε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης στο μεγαλύτερο coffee party της χώρας!

Τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής σάς περιμένουν στα περίπτερά τους για να δοκιμάσετε εξαιρετικής ποιότητας ποικιλίες καφέ από Βιετνάμ, Ινδονησία, Παναμά, Βραζιλία, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Κένυα, Αιθιοπία από τα χέρια βραβευμένων barista. Κι όχι μόνο! Οι εταιρίες – leaders της αγοράς είναι και πάλι εδώ για να σας παρουσιάσουν:

  • Εspresso blends, μονοποικιλιακούς καφέδες, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς καφέδες, ποικιλίες πράσινου καφέ.
  • Mηχανές espresso, μύλους άλεσης, μπλέντερ, μίξερ, brew bars & συστήµατα εκχύλισης, αξεσουάρ σερβιρίσματος και αναλώσιμα.
  • Ποικιλία από φυσικά αναψυκτικά, τσάι, χυμούς, σοκολάτα.

Είστε ιδιοκτήτες café, baristas, roasters ή στελέχη της καφεστίασης; Τότε θα δείτε από κοντά νέα και καινοτόμα προϊόντα, που θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το προϊόν, που προσφέρετε στον πελάτη σας!

Είστε coffee lovers και home baristas; Τότε εδώ θα βρείτε τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ και μια μεγάλη γκάμα από coffee machines και αξεσουάρ, που θα σας μετατρέψουν σε πρώτης τάξεως home barista!

Δεν τελειώσαμε! Από Coffee cocktails, ready to drink coffee, ζάχαρη από καρύδα, γάλα από βρώμη… όλες οι τάσεις για το αγαπημένο μας ρόφημα για ακόμα μια φορά θα παρουσιαστούν τόσο μέσα από τους εκθέτες, όσο και από τις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ!

The art of coffee &… fun only at ACF!

Σήμερα, στα Coffee Masterclasses θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες για τον καφέ της Ινδονησίας και της Βραζιλίας, τα microroasteries, τη σημασία του γάλατος στον καφέ και να μάθετε τα νεότερα Βarista Tips και Brew tips.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επίσης, σήμερα ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Music, happenings & coffee talks

Η κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, θα «πλημμυρίσει» σήμερα από μελωδίες και ενέργεια. Σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 μ.μ. ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης θα σάς υποδεχθεί με το πιο fun DJ set, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με τo συγκρότημά του, τους INCΟ, σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό πάρτι, στις 19:30 μ.μ., για να ανοίξουν με τον πιο διασκεδαστικό και μουσικό τρόπο το συναυλιακό stage, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ! Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για τα music happenings.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis