Coffee, music, lights… let’s go!

Μηχανές espresso, tamping, coffee grinders, μουσική, γέλια, συζητήσεις, επιφωνήματα χαράς…  είναι οι ήχοι που ακούει όποιος περνάει σήμερα τις πύλες της Τεχνόπολης. Μέσα σε ένα φεστιβαλικό κλίμα, σας περιμένουμε όλους εσάς, τους επαγγελματίες του κλάδου και τους λάτρεις του καλού καφέ να δοκιμάσετε για ακόμα μία μέρα μοναδικές ποικιλίες από τον αγαπημένο σας καφέ, να συζητήσετε με τους baristas των εκθετών για τη διαφορά ανάμεσα στο cold brew και το nitro, αλλά και για τις επιλογές που έχετε σε κάψουλες και pods, να δείτε από κοντά τις εντυπωσιακές επαγγελματικές μηχανές, να ανακαλύψετε καφέδες από την Κόστα Ρίκα, την Ινδονησία, την Γουατεμάλα και να ανακαλύψετε όλες τις τάσεις και εξελίξεις στον χώρο.

Απονομή βραβείων, πλούσιοι διαγωνισμοί και ένα δυναμικό φινάλε για τα Coffee Masterclasses

Η ημέρα στα Coffee Masterclasses ξεκινάει σήμερα με μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία αναφορικά με τα ποιοτικά ροφήματα ενώ στη συνέχεια, θα αναλυθεί το θέμα της κυκλικής οικονομίας στην πράξη. Η τελευταία ημέρα των ομιλιών θέτει στο προσκήνια καίρια ζητήματα του κλάδου, όπως η εκπαίδευση του προσωπικού και αναλύει θέματα όπως το Brunch, το Cold Brew και Οδηγός Επιβίωσης για ένα barista που θέλει να γίνει roaster.Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Παράλληλα, σήμερα διεξάγεται το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress, που διοργανώνεται από την εταιρεία καφέ Kudu Coffee Roasters. Ταλαντούχοι baristas δίνουν όλη μέρα την μάχη του αρώματος και της γεύσης, με τον τελικό νικητή να παίρνει το χρίσμα του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis