Μusic, happenings & coffee talks!

Σεμινάρια, πρωταθλήματα καφέ, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, μουσική… Σε ένα ζωντανό τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστή τον καφέ, θα απολαύσετε µοναδικά happenings & µουσικές εκπλήξεις! Εσείς θα λείπετε;

Coffee Masterclasses

Για τρεις ημέρες, από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, κορυφαία στελέχη της αγοράς και διακεκριμένοι επαγγελματίες μιλούν για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και την υλοποίησή τους, που αφορούν κυρίως τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και τους ενημερωμένους home barista. 47 top notch baristas και κορυφαία στελέχη του ελληνικού coffee industry παρουσιάζουν σε 25 ώρες τα hot trends στον κλάδο της Καφεστίασης, στο Αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ

Η καρδιά των διαγωνισµών καφέ θα χτυπήσει για ακόµα µία φορά στο Athens Coffee Festival, που θα στεγάσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα 2024, του SCA Greece. Καταξιωµένοι barista και πρωτοεµφανιζόµενα ταλέντα θα αναµετρηθούν για µία θέση στην κορυφή και θα µας χαρίσουν special coffee στιγµές.

Live dj sets & Συναυλίες στο Stage

Το Athens Coffee Festival θα είναι για ακόμα μία φορά μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική, συναυλίες και ασταμάτητες κληρώσεις με δώρα για όλους. Από το πρωί μέχρι στο βράδυ, για 3 ημέρες, στο Stage, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, σας περιμένει παρέα με τις μουσικές της επιλογές, ενώ θα μοιράζει και εξαιρετικά coffee δώρα σε διαγωνισμούς γνώσεων! Μάλιστα, και τις τρείς ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να χορέψετε και να τραγουδήσετε με τα live dj sets αγαπημένων ραδιοφωνικών παραγωγών ενώ δημοφιλή συγκροτήματα που θα σας ξεσηκώσουν με αγαπημένες ξένες και ελληνικές επιτυχίες και θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis