Ταλαντούχοι και φιλόδοξοι baristas έδωσαν ραντεβού στο Athens Coffee Festival 2023 και αναμετρήθηκαν με στόχο την κορυφή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2024 Coffee in Good Spirits, Roasting και Latte Art του SCA Greece.

Διακεκριμένοι και έμπειροι baristas έδωσαν για τρεις ημέρες τη δική τους μάχη για την πρώτη θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2024 Coffee in Good Spirits, Roasting και Latte Art που διοργανώθηκαν από τον SCA Greece, καθώς και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωτάθληματα. Οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα D10 της Τεχνόπολης.

Νίκος Φέρρας (Event Coordinator SCA Greece), Άγγελος Κοτσιφάκης

Γιάννης Πολίτης (3η θέση), Γιάννης Ζόρας (1η θέση), Άγγελος Κοτσιφάκης (2η θέση)

Ταλέντο και πρωτοτυπία κυριάρχησαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ

Oι μάχες του… καφέ ξεκίνησαν το Σάββατο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting. Εννέα διαγωνιζόμενοι έδειξαν τις ικανότητες τους με στόχο να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του coffee roasting, από τα αρχικά στάδια επεξεργασίας του ωμού καφέ μέχρι το καβούρδισμα των κόκκων. Νικητές αναδείχθηκαν οι: Γαλαζούλας Θεόδωρος (1η θέση), Νεραντζής Αλέξανδρος (2η θέση), Σπυριδάκης Λευτέρης (3η θέση).

Επίσης, το Σάββατο ξεκίνησε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits, όπου έξι διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να παρουσιάσουν μία πρωτότυπη και τεχνικά άρτια πρόταση καφέ με αλκοόλ. Στο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits που ολοκληρώθηκε την Κυριακή την πρώτη θέση πήρε ο Γιάννης Ζώρας, την δεύτερη ο Άγγελος Κοτσιφάκης και την τρίτη ο Γιάννης Πολίτης. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο World Coffee in Good Spirits Championship.

Παράλληλα, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Latte Art όπου οκτώ διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φιλοτεχνήσουν τα δικά τους σχέδια με γάλα πάνω σε καφέ. Την πρώτη θέση πήρε ο Σωκράτης Γιαλαμάς, ο οποίος θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το διεθνή διαγωνισμό, τη δεύτερη θέση ο Κωνσταντίνος Γουνιδέλλης και την τρίτη ο Χάρης Υφαντής. Το βραβείο για την 3η θέση έδωσε στον νικητή ο κος Στράτος Αποστολάκος, CFO & Executive Board Member FORUM SA – Member of NürnbergMesse Group.

Υφαντής Xάρης, Στράτος Αποστολάκος (CFO & Executive Board Member FORUM SA)

Γουνιδέλλης Κωνσταντίνος (2η θέση), Γιαλαμάς Σωκράτης (1η θέση), Υφαντής Χάρης (3η θέση)

tipobet bets10 mobilbahis