Athens Coffee Festival 2023

Συναρπαστικό opening για το Αthens Coffee Festival!

Από σήμερα και για τρεις ημέρες, τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής σάς περιμένουν στη μεγάλη γιορτή του καφέ!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Το Athens Coffee Festival ξεκίνησε και σας περιμένουμε για τρεις μέρες να ζήσουμε μαζί μαγικές coffee στιγμές, να απολαύσουμε τους καλύτερους καφέδες, να μάθουμε όλα τα tips από κορυφαίους baristas, να πάρουμε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης στο μεγαλύτερο coffee party της χώρας!

Σεμινάρια, διαγωνισμοί και συναυλίες έκλεψαν τις εντυπώσεις

Για ακόμη μία χρονιά τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν τα Coffee Masterclasses. Το Athens Coffee Festival φιλοξένησε την πρώτη ημέρα ομιλίες γύρω από τον καφέ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου. Αναλυτικά για τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν από κορυφαία στελέχη της αγοράς και βραβευμένους barista, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Φυσικά θα υπάρχει συνέχεια κι αύριο, με ένα διαφορετικό κύκλο ομιλιών.

Μία ακόμα δράση του φεστιβάλ όπου υπήρχε αγωνία και ενθουσιασμός ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits του SCA Greece, για την ανάδειξη των πρωταθλητών. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, «πλημμύρισε» σήμερα από μελωδίες και ενέργεια. Σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης υποδέχθηκε το κοινό με το πιο fun DJ set, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCΟ, άνοιξαν με τον πιο διασκεδαστικό και μουσικό τρόπο το συναυλιακό stage, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis