Συναυλίες με δημοφιλή συγκροτήματα, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, live dj sets…η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ έγινε το σημείο αναφοράς για ακόμα μία φορά με μουσικές εκπλήξεις & μοναδικά happenings μόνο για εσάς!

Το Athens Coffee Festival επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ, με μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική και ασταμάτητες κληρώσεις με δώρα για όλους. Τον ρυθμό έδινε και τις 3 ημέρες, η δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου, η οποία φυσικά μοίρασε και πλούσια δώρα σε διαγωνισμούς γνώσεων.

Music, happenings & coffee talks

Οι επισκέπτες παρέα με το καφεδάκι τους, είχαν την ευκαιρία να πάρουν µέρος σε διαγωνισμούς με τη μορφή Quiz Γνώσεων, που πραγματοποιούνταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο stage, διεκδικώντας πλούσια δώρα – παροχή των εκθετών του φεστιβάλ. Μία πρωτοβουλία της διοργάνωσης, που έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να ενημερωθεί και να γνωρίσει καλύτερα τα εκθέματα του Athens Coffee Festival, αλλά έδωσε και την ευκαιρία στους εκθέτες να έρθουν «κοντά» τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα προϊόντα τους.

Ηλίας Μπόγδανος & INCO

Σπύρος Παγιατάκης

Η κεντρική σκηνή στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης «πλημμύρισε» καθημερινά από μελωδίες και ενέργεια και έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες που απόλαυσαν μουσική και καφέ μαζί με την παρέα τους. Μάλιστα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της κεντρικής σκηνής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετική μουσική από γνωστούς DJs, αλλά και να χορέψουν και να τραγουδήσουν με δημοφιλή συγκροτήματα.

Ευρυδίκη

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, της 17:30 μ.μ. ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης υποδέχθηκε το κοινό με το πιο fun DJ set, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, της INCΟ, έστησαν ένα μοναδικό πάρτι, της 19:30 μ.μ., ανοίγοντας με τον πιο διασκεδαστικό και μουσικό τρόπο το συναυλιακό stage, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ! Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου της 17:30 μ.μ., ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Σάκης Τσιτομενέας «απογείωσε» το κοινό με της μουσικές του επιλογές, ενώ της 19:30 μ.μ. η Ευρυδίκη ξεσήκωσε επισκέπτες και εκθέτες να χορέψουν με της μεγάλες της επιτυχίες και χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

 

Σάκης Τσιτομενέας

Ευρυδίκη

tipobet bets10 mobilbahis