Το απόλυτο coffee party της πόλης έκλεισε πανηγυρικά τη 2η του μέρα

Μοναδικές ποικιλίες καφέ, χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση, ενδιαφέροντα workshops και πλήθος νέων επαγγελματικών «γνωριμιών» χαρακτήρισαν τη 2η μέρα του Athens Coffee Festival.

Με μια μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και εξοπλισμό, happenings στα περίπτερα των εκθετών με κεντρικό πρωταγωνιστή τον καφέ, διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα, μουσική, η μεγάλη γιορτή του καφέ έγινε για 2η ημέρα ο απόλυτος πόλος έλξης στην πόλη για το coffee industry αλλά και τους coffee aficionados. H παρουσία παγκόσμιων πρωταθλητών, coffee experts, στελεχών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, roasters και micro-roasters και cupping experts μετέτρεψαν το φεστιβάλ στον απόλυτο τόπο συνάντησης των coffee lovers καθώς και των επαγγελματιών του καφέ, προσφέροντάς του τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, ιδεών, εμπειριών από προϊόντα, όλα γύρω από τον καφέ.

Ομιλίες που ενέπνευσαν και συναυλίες που ξεσήκωσαν το κοινό

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία για δεύτερη ημέρα να παρακολουθήσουν τόσο τα Coffee Masterclasses, όσο και τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Roasting, Coffee in Good Spirits & Latte Art του SCA Greece. Αναλυτικά για το τι συνέβη στα special events μπορείτε να δείτε αντίστοιχα εδώ και εδώ.

Η δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου έδωσε για ακόμη μια μέρα τον ρυθμό στην κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, ενώ μοίρασε και εξαιρετικά coffee δώρα σε διαγωνισμούς γνώσεων! Σήμερα ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Σάκης Τσιτομενέας «απογείωσε» το κοινό με τις μουσικές του επιλογές, ενώ η Ευρυδίκη ξεσήκωσε τους επισκέπτες να χορέψουν με τις μεγάλες της επιτυχίες και χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis