ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Athens Coffee Festival

FORUM SA: Η μεγαλύτερη εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα

Για περισσότερα από 34 χρόνια, η FORUM A.E., με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες και στους πελάτες της, δραστηριοποιείται στο χώρο διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Σήμερα, η FORUM διοργανώνει 9 διεθνoύς επιπέδου εκθέσεις και εκδίδει 4 περιοδικά.

Σύμφωνα με την κλαδική μελέτη της ICAP, η FORUM κατέχει μερίδιο 23% της αγοράς και βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας των εταιρειών του κλάδου βάσει τζίρου και EBITDA. Τέλος, σύμφωνα με την έρευνα της ICAP «Business Leaders in Greece» για το 2017, βρίσκεται στην 431η θέση στη λίστα των 500 επιχειρήσεων με την υψηλότερη κερδοφορία.

Στρατηγική συνεργασία με το NürnbergMesse Group

Από τον Σεπτέμβριο του 2019, η FORUM SA, είναι μέλος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Νυρεμβέργης, ο οποίος συγκαταλέγεται στις 12 μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή θα δώσει μία μεγάλη ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη της FORUM αλλά και θα συμβάλει ώστε η Ελλάδα να αναβαθμιστεί σε ένα κορυφαίο εκθεσιακό hub για τα Βαλκάνια και την Ν.Α. Ευρώπη.

Πιστοποίηση «CoVid-Shield» για την FORUM SA

H FORUM A.E., προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών και επισκεπτών, πιστοποιήθηκε από τη TUV Austria Hellas με το Σχήμα «CoVid-Shield», για την προετοιμασία και τη διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων. Εναρμονισμένη με το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και τις ειδικές νομικές απαιτήσεις ,που ισχύουν για την δραστηριότητά της, η FORUM A.E. έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει ότι υπάρχει ο κατάλληλος μηχανισμός πρόληψης της εισροής και της εξάπλωσης της νόσου του κορωναϊού κατά τις Εμπορικές Εκθέσεις που διοργανώνει και δεσμεύεται για την συνεχή παρακολούθηση και αναθεώρηση του Μηχανισμού Ασφάλειας και Υγιεινής βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων και συστάσεων των αρμοδίων αρχών.

Οι εκθέσεις μας

  • ATHENS COFFEE FESTIVAL: H μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του. Απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista, αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό.
  • FOODTECH: Η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.
  • HORECA: Η μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία όλων των χώρων μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων.
  • FOOD EXPO: Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.
  • OENOTELIA: Μία εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Διοργανώνεται παράλληλα με τη FOOD EXPO.
  • ARΤΟΖΑ: Η μεγάλη διεθνής έκθεση για την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, το παγωτό και τη σοκολατοποιία.
  • XENIA: Μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας.
  • BIO FESTIVAL: Πρόκειται για ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα και το eco living. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.
  • GLOBALPACK: H Global Pack έρχεται για πρώτη φορά, 11 με 13 Νοεμβρίου 2023 και έχει ως στόχο να αποτελέσει τη νέα μεγάλη διεθνή έκθεση για τη βιομηχανία ειδών συσκευασίας στη χώρα μας.

Οι εκδόσεις μας

Ταυτόχρονα εκδίδει 4 επαγγελματικά περιοδικά

 • Α-Ζ (Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική)
 • SNACK & COFFEE
 • PSITO
 • AMBROSIA

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ

9

διεθνείς
εμπορικές εκθέσεις

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

4.000

εκθέτες σε ετήσια
βάση

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

210.000

τ.μ εκθεσιακής
επιφάνειας

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ

360.000

Έλληνες & ξένους
επισκέπτες

tipobet bets10 mobilbahis