Δημιουργώντας αυθεντικές ιστορίες καφέ στο ACF 2024!

Aναρωτιέσαι που θα βρίσκονται 28 µε 30 Σεπτεµβρίου, χιλιάδες επαγγελµατίες της καφεστίασης, αλλά και ανερχόµενοι home barista; Μα φυσικά στο Athens Coffee Festival!

Για ακόµα µία φορά το φεστιβάλ θα δώσει το έναυσµα σε αυθεντικούς coffee lovers και δραστήριους επαγγελµατίες του industry, να γνωρίσουν νέες ποικιλίες, να γευτούν υψηλής ποιότητας καφέ από κάθε γωνιά του κόσµου, να έρθουν σε επαφή µε experts του roasting, να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και εξοπλισµό, καθώς και να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες γευσιγνωσίας µε µοναδικά χαρµάνια.

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τον καφέ στην χώρα, θα υποδεχτεί και πάλι coffee brands  µε εξαιρετικά brews, espresso ανώτερης ποιότητας, καφέδες που ξεχωρίζουν για τα εκπληκτικά γευστικά και αρωµατικά τους χαρακτηριστικά.

Φυσικά, οι επισκέπτες του φεστιβάλ εκτός από νέες ποικιλίες καφέ, διαφοροποιημένα χαρμάνια θα ανακαλύψουν και νέα προϊόντα που δίνουν τη δική τους πινελιά στο αγαπημένο ρόφημα αλλά και προτάσεις σερβιρίσματος που ξεχωρίζουν όπως: Ready to drink coffees, coffee cocktails, φυτικά γάλατα, reusable είδη σερβιρίσματος κ.α

Φιλοξενούμε τα Πρωταθλήματα Καφέ

Η καρδιά των διαγωνισµών καφέ θα χτυπήσει για ακόµα µία φορά στο Athens Coffee Festival, που θα στεγάσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα 2024, του SCA Greece. Καταξιωµένοι barista και πρωτοεµφανιζόµενα ταλέντα θα αναµετρηθούν για µία θέση στην κορυφή και θα µας χαρίσουν special coffee στιγµές.

Μusic, Happenings & Coffee Talks

  • Coffee Masterclasses: Η καινοτοµία, η έµπνευση, η ενηµέρωση θα κυριαρχήσουν στις συζητήσεις ανάµεσα στους coffee experts. Specialty blends, sustainability, tips & trends από τους top!
  • Συναυλίες & Live Dj sets: ∆ιάσηµοι καλλιτέχνες και radio producers θα ανέβουν στο Stage και θα µετατρέψουν το φεστιβάλ στο µεγαλύτερο party της πόλης!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis