The place for trends, networking & business

Coffee masters, έμπειροι baristas, αλλά και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της καφεστίασης, έμειναν για ακόμα μία χρονιά πιστοί με το ραντεβού τους με το Athens Coffee Festival. Γιατί ξέρουν ότι το φεστιβάλ είναι ο προορισμός για να μείνουν up to date με τις εξελίξεις. 

Το Athens Coffee Festival δεν είναι μόνο μία μεγάλη γιορτή του καφέ, αλλά όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος κατάφερε να αποτελέσει και μία πλατφόρμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης που ανέδειξε τις τάσεις και παρουσίασε τόσο στους επαγγελματίες του industry όσο και στους δραστήριους home baristas ό,τι καλύτερο και πιο καινούριο έχουν να δείξουν γνωστά coffee brands, δημοφιλή microroasteries, και εταιρίες εξοπλισμού καφεστίασης.   

Γι’ αυτό λοιπόν είτε είναι κάποιος έμπειρος barista, είτε ξεκινάει τώρα το ταξίδι του στο μαγικό κόσμο του καφέ, είτε είναι ιδιοκτήτης café ή στέλεχος της αγοράς δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το ACF 2023 για να βρει όλες τις νέες ποικιλίες καφέ, διαφοροποιημένα χαρμάνια, αλλά και νέα προϊόντα που δίνουν τη δική τους πινελιά στο αγαπημένο ρόφημα, να δει από κοντά τις πιο σύγχρονες μηχανές καφέ και τον πιο μοντέρνο και εξελιγμένο εξοπλισμό και φυσικά να συζητήσει με τα στελέχη των εταιριών που συμμετείχαν ως εκθέτες δημιουργώντας επιχειρηματικές σχέσεις.  

Η βιομηχανία του καφέ είναι μία από τις συνεχώς εξελισσόμενες σε όλον τον κόσμο και οι αλλαγές που σημειώνονται σε αυτή και διαφοροποιούν τα δεδομένα της με την πάροδο των ετών, είναι συνεχείς. Όσο περνούν τα χρόνια οι καταναλωτές γίνονται πιο απαιτητικοί. Γνωρίζουν για τις νέες τεχνικές που επικρατούν και αναζητούν συνεχώς ότι καινούριο υπάρχει. Και για αυτό το λόγο οι επαγγελματίες του coffee industry πρέπει να προσπαθούν να δίνουν στον καταναλωτή το καλύτερο προϊόν και να του παρουσιάζουν ό,τι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί. Έτσι λοιπόν, μέσα από τις συναντήσεις που πραγματοποίησαν με τις εταιρίες εκθέτες είχαν την ευκαιρία να βρουν νέες προτάσεις και ιδέες, να μάθουν τι νέο κυκλοφορεί είτε όσον αφορά τον ίδιο τον καφέ, είτε τους τρόπους σερβιρίσματός του, να γνωρίσουν νέες  ποικιλίες του καφέ, να ανακαλύψουν προϊόντα που για πρώτη φορά λανσαρίστικαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και έκαναν την διαφορά, να εξερευνήσουν νέες μηχανές αλλά και εξοπλισμό για τους barista 

 

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis