Το απόλυτο coffee party της πόλης συνεχίζεται για 2η μέρα!

Οι επαγγελματίες της καφεστίασης και οι coffee lovers δίνουν ραντεβού για δεύτερη ημέρα σήμερα στο Athens Coffee Festival.

Η μεγάλη γιορτή του καφέ, σας περιμένει για δεύτερη ημέρα σήμερα, στην Τεχνόπολη. Μετά την εντυπωσιακή έναρξη του φεστιβάλ εχθές, σήμερα Κυριακή σας περιμένουμε με κορυφαία coffee brands, άφθονη μουσική, συναρπαστικά πρωταθλήματα καφέ, συναυλία, live dj set, happenings με πρωταγωνιστή τον καφέ στα περίπτερα των εκθετών, σεμινάρια από top coffee experts και φυσικά πολλές coffee… εκπλήξεις!

Είστε επαγγελματίες της καφεστίασης;  Δείτε από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες που λανσάρονται και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σε εξοπλισμό. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τους αντιπροσώπους κορυφαίων brands, να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με ταλαντούχους baristas και coffee specialists.

Είστε coffee lovers και home baristas; Τότε εδώ θα βρείτε τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ, μοναδικά χαρμάνια και μια μεγάλη γκάμα από coffee machines και αξεσουάρ, που θα σας μετατρέψουν σε πρώτης τάξεως home barista!

Όλα τα hot trends για τον καφέ μόνο στα Coffee Masterclasses

Στα Coffee Masterclasses, που πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσετε ομιλίες που απευθύνονται και σε home baristas αλλά και σε στελέχη του coffee industry. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, πραγματοποιείται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Latte Art και συνεχίζεται η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Roasting & Coffee in Good Spirits. Οι αναμετρήσεις διεξάγονται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα D10 της Τεχνόπολης. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Η δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου θα δίνει για ακόμη μια μέρα τον ρυθμό στην κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, ενώ θα μοιράζει και εξαιρετικά coffee δώρα σε διαγωνισμούς γνώσεων! Σήμερα Κυριακή στις 17:30 μ.μ., ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Σάκης Τσιτομενέας θα σας «απογειώσει» με τις μουσικές του επιλογές, ενώ στις 19:30 μ.μ. η Ευρυδίκη θα σας ξεσηκώσει να χορέψετε με τις μεγάλες της επιτυχίες και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis