The biggest coffee party in town continues

The biggest coffee party in town continues

Μοναδικές ποικιλίες καφέ, χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση, ενδιαφέροντα workshops και πλήθος νέων επαγγελματικών «γνωριμιών» χαρακτήρισαν τη 2η μέρα του Athens Coffee Festival.

Με μια μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και εξοπλισμό που διαθέτουν οι 100 εκθέτες, happening με κεντρικό πρωταγωνιστή τον καφέ, διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα, μουσική, η μεγάλη γιορτή του καφέ έγινε για 2η ημέρα ο απόλυτος πόλος έλξης στην πόλη για το coffee industry αλλά και τους coffee aficionados. H παρουσία παγκόσμιων πρωταθλητών, coffee experts, στελεχών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, roasters και micro-roasters και cupping experts μετέτρεψαν το φεστιβάλ στον απόλυτο τόπο συνάντησης των coffee lovers καθώς και των επαγγελματιών του καφέ προσφέροντάς του τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, ιδεών, εμπειριών από προϊόντα, όλα γύρω από τον καφέ.

Ομιλίες που ενέπνευσαν και συναυλίες που ξεσήκωσαν το κοινό

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, είχαν την ευκαιρία για δεύτερη ημέρα να παρακολουθήσουν τόσο τα Coffee Masterclasses (δείτε περισσότερα), όσο και τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Roasting και Coffee in Good Spirits (δείτε περισσότερα) του SCA Greece.

Το συγκρότημα The Wedding Singers ξεσήκωσε το κοινό όπως και  η δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου με τις μουσικές της επιλογές στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης. Πολλοί από τους  επισκέπτες που απόλαυσαν τον καφέ τους στο φεστιβάλ, κατάφεραν να φύγουν με γεμάτα χέρια μιας και οι γνώσεις τους πάνω στον καφέ τούς βοήθησαν ώστε να απαντήσουν σωστά στις σχετικές ερωτήσεις της παρουσιάστριας και να κερδίσουν τα πλούσια δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες!

Έχοντας αρχίσει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του φετινού φεστιβάλ, ο μέχρι στιγμής απολογισμός μόνο αισιόδοξα μηνύματα φέρνει για την πλέον επιτυχημένη διεξαγωγή του φεστιβάλ. Εν αναμονή, λοιπόν, της Δευτέρας για τα καλύτερα!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis