Ταλαντούχοι και φιλόδοξοι baristas έδωσαν ραντεβού για τρεις ημέρες στο Athens Coffee Festival 2022 και αναμετρήθηκαν με στόχο την κορυφή στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Roasting και Coffee in Good Spirits του SCA Greece καθώς και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωταθλήματα.  

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Απολογισμός

Η δεύτερη ημέρα του Athens Coffee Festival ήταν γεμάτη αγωνία, εκπλήξεις και συγκίνηση καθώς ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits, όπου την πρώτη θέση πήρε ο Χρήστος Κλουβάτος, την δεύτερη ο Παύλος Δεληγιάννης και την τρίτη ο Γιώργος Νικολόπουλος.

Athens Coffee Festival

Στιγμιότυπο από τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Coffee in Good Spirits

Athens Coffee Festival 2022

Νικητές Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Coffee in Good Spirits, Χρήστος Κλουβάτος, Παύλος Δεληγιάννης, Γιώργος Νικολόπουλος

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου – Απολογισμός

Oι μάχες του… καφέ ξεκίνησαν σήμερα με το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting. Έντεκα διαγωνιζόμενοι έδειξαν τις ικανότητες τους με στόχο να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του coffee roasting, από τα αρχικά στάδια επεξεργασίας του ωμού καφέ μέχρι το καβούρδισμα των κόκκων. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο World Coffee Roasting Championship. Ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Επίσης, αύριο θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Coffee in Good Spirits, κατά τη διάρκεια του οποίου οι έξι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να παρουσιάσουν μία πρωτότυπη και τεχνικά άρτια πρόταση καφέ με αλκοόλ. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο World Coffee in Good Spirits Championship.

Διαγωνιζόμενοι και πλήθος κόσμου κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Roasting

tipobet bets10 mobilbahis