Happenings & διαγωνισμοί στα περίπτερα των εκθετών

Και τις τρεις ημέρες του Athens Coffee Festival, τα µεγαλύτερα και πιο εµβληµατικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής σάς περιμένουν να σας κεράσουν καφεδάκι στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και όχι μόνο! Από 23-25 Σεπτεμβρίου, ανακαλύψτε μοναδικά happenings, ομιλίες, διαγωνισμούς, παρουσιάσεις νέων προϊόντων και πολλά άλλα που οι εκθέτες έχουν ετοιμάσει αποκλειστικά για εσάς στα περίπτερά τους.

Από παγωτό με γεύση… cold brew και coffee cocktails μέχρι cupping καφέδων, δείτε αναλυτικά τι δεν πρέπει να χάσετε!

BLACK JAGUAR COFFEE

Στην αίθουσα D07 στο περίπτερο 10 της BLACK JAGUAR COFFEE θα βρείτε καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ, αυθεντικά Μεξικάνικα Σομπρέρο για να φωτογραφηθείτε με αυτά.

Coffee Republic S.A./ Cafeistas

Η εταιρεία Coffee Republic S.A./ Cafeistas θα λανσάρει επίσημα το νέο cold brew Cafeistas σε αλουμινένιο κουτάκι 250ml. Σε συνεργασία με συνεργάτες θα διαθέτουν ένα διαφορετικό τρόφιμο με βάση το cold brew, καθημερινά στο περίπτερο 59.

  • Δευτέρα 11:00-16:00 Holy Lliama – θα σερβίρει είδη αρτοποιείου με συστατικό cold brew Cafeistas
  • Δευτέρα 17:00-21:00 Radar Athens – θα σερβίρει Cocktail εμπνευσμένο από το cold brew Cafeistas

KAWACOM

Στο περίπτερο 47 της εταιρείας KAWACOM θα «τρέχει» ένα διαγωνισμός – ερωτηματολόγιο καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας οι ενδιαφερόμενοι θα απαντούν σε 7 ερωτήσεις και άμεσα θα κερδίζουν δώρα. Τα δώρα περιλαμβάνουν μπρελόκ barista, κούπες Utopia και κάψουλες για σύστημα τύπου Nespresso. Παράλληλα, η εταιρεία θα λανσάρει ένα νέο προϊόν. Μετά την επιτυχία του συσκευασμένου – ready to go Ipanema cold brew, θα παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό ώστε να δοκιμάσετε το Utopia Cold Brew ενώ, στη μεριά του eshop θα διατίθενται και περιορισμένος αριθμός προς πώληση για όποιον επιθυμεί να το αγοράσει.

LA MARZOCCO CYPRUS BY EQUIPME

Η εταιρεία LA MARZOCCO CYPRUS BY EQUIPME θα φιλοξενήσει άλλες εταιρείες/roasters (area51, Nestle, TDS, Fiore, Cafetiera, The roosters) οι οποίοι θα προωθούν το καφέ τους από το περίπτερο 39. (2 roasters την ημέρα). Ακόμη, θα «τρέχει» ένας διαγωνισμός barista (Crush the Rush beat the time) κάθε μέρα από τις 13:00-15:00 στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν να φτιάξουν ροφήματα και οι 3 πρώτοι/γρηγορότεροι του τριημέρου θα κερδίσουν δώρα. (Ο 1ος  μια μηχανή La Marzocco Linea Micra). Επίσης θα υπάρχει Bartender καθημερινά από τις 17:00 και μετά που θα σερβίρει Cocktails. Τέλος θα παρουσιαστεί ένα καινούργιο προϊόν, 1 grinder το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο φεστιβάλ.

Mr. Bean Coffee Company

Η εταιρεία Mr. Bean Coffee Company θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι δράσεις στο περίπτερο 53:

  • Cold brew cocktail Sessions, Δευτέρα, 17.00-19.00.

Taresso Artisan Coffee Roasters

Στην Taresso Artisan Coffee Roasters έχουμε στόχο να κάνουμε τον καφέ μας μια αξέχαστη εμπειρία για τον καταναλωτή, μετουσιώνοντας την πράξη της προετοιμασίας και απόλαυσης ενός καφέ από τον καφέ μας, σε ιεροτελεστία. Στο περίπτερο μας Νο 36 στον εξωτερικό χώρο, μπορείτε να δοκιμάστε την τύχη σας απλά γυρνώντας τον τροχό της taresso!!! Κερδίστε διαφορά δώρα όπως t-shirts, κάλτσες, pins κ διάφορα άλλα με ένα γύρισμα. Ώρες παιχνιδιού: 12.30 -13.00 και 18.00 -18.30.

YUM TALES

Και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ, από τις 10:00-19:00 θα γίνει take over του OATLY bar της εταιρείας YUM TALES στο περίπτερο 13, όπου διαφορετικά brands καφέ θα ετοιμάζουν ροφήματα με γάλα OATLY. Η ενέργεια θα λέγεται OATLY bar take over.

ήδιστον 

Η εταιρεία ήδιστον με τα σπιτικά αναψυκτικά θα λανσάρει το καινούργιο τους προϊόν το Pink grapefruit/ Ροζ γκρέιπφουτ στο περίπτερο 15.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis