Η καρδιά του coffee industry χτυπάει για 2η μέρα εδώ!

Οι επαγγελματίες της καφεστίασης και οι coffee lovers συναντώνται για δεύτερη ημέρα σήμερα στο Athens Coffee Festival.

O απόλυτος πόλος έλξης στην πόλη για τους coffee lovers υποδέχεται και σήμερα, δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, χιλιάδες κόσμου στην Τεχνόπολη. Παράλληλα, οι επαγγελματίες της καφεστίασης έχουν και πάλι την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες που λανσάρονται, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε εξοπλισμό και τεχνολογία, όπως ο οικολογικός και επαναχρησιμοποιούμενος εξοπλισμός, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες και να συνάψουν νέες συνεργασίες. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων brands, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists, καθώς και να εξετάσουν από κοντά τις καταναλωτικές συμπεριφορές και προτιμήσεις. Ακόμη, θα ανακαλύψουν μέσα από τους εκθέτες του φεστιβάλ, πληθώρα επιλογών σε υγιεινά σνακ, superdrinks και ροφήματα για την επιχείρησή τους. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, το Athens Coffee Festival θα προσφέρει μία πλούσια γκάμα εμπειριών στους επαγγελματίες επισκέπτες και τους coffee lovers.

Πρωτότυπη και καίρια θεματολογία στα Coffee Masterclasses

Στο πλαίσιο των Coffee Masterclasses, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει μία πλούσια θεματολογία για όλους όσοι θέλουν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα νέα δεδομένα του κλάδου του καφέ σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, οι παραβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσουν ομιλίες αναφορικά με τα ψηφιακά εργαλεία για τις επιχειρήσεις καφεστίασης, την εξέλιξη του processing στον καφέ και πώς αυτό επιδρά στα γευστικά χαρακτηριστικά. Ακόμη, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή στο τελικό φλιτζάνι και τον specialty καφέ της Ινδονησίας. Εξειδικευμένοι ομιλητές θα συζητήσουν εν συνεχεία, για τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις διεθνείς τιμές του καφέ, τις καινοτομίες στις μηχανές του καφέ και τον εξοπλισμό, τη σημασία του ποιοτικού νερού στην παρασκευή του καφέ και τέλος, την προέλευση του καφέ, τα βασικά χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, συνεχίζεται η διεξαγωγή του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Roasting. Ακόμη, πραγματοποιείται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits. Οι αναμετρήσεις διεξάγονται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα D10 της Τεχνόπολης.

Παράλληλα, η κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, «πλημμυρίσει» από μελωδίες και ενέργεια, με τον ρυθμό να δίνει για ακόμη μια ημέρα, η δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου. Το συγκρότημα The Wedding Singers θα ξεσηκώσει το κοινό από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 ενώ και σήμερα, το επισκεπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει πλούσια δώρα από τους εκθέτες, λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς γνώσεων γύρω από τον καφέ.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis