Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-DSC09084

Το event που συγκεντρώνει όλους τους coffee masters

Tο Athens Coffee Festival επανέρχεται δυναμικά 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 για να αποτελέσει ξανά το απόλυτο meeting point όλου του κλάδου του καφέ, καθώς και των καταναλωτών.

Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του Athens Coffee Festival, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επιστροφή του σημαντικότερου φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στη χώρα μας, που θα θέσει τις βάσεις για την νέα εποχή στον κλάδο της Καφεστίασης.

Η συμμετοχή περισσότερων από 70 σημαντικών προμηθευτικών και παραγωγικών εταιρειών καφέ, καταδεικνύει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του κλάδου στην FORUM A.E. για την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς φεστιβάλ, καθώς και τα επιχειρηματικά οφέλη που εξασφαλίζει όλα αυτά τα χρόνια το ACF.

Με το φεστιβάλ να λαμβάνει χώρα μόνο στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός εκθετών και επισκεπτών, το Athens Coffee Festival θα διοργανωθεί με απόλυτη εμπορική και επισκεπτική επιτυχία, σε ένα πλέον ασφαλές περιβάλλον

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-3-DSC06707

Δυναμικό «παρών» από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου

Μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands, αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας, θα δώσουν το δυναμικό «παρών».

Έτσι, από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 οι επαγγελματίες της καφεστίασης θα έχουν και πάλι την ευκαιρία, όπως έχουν συνηθίσει στο ACF, να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες, να συνάψουν νέες συνεργασίες, να συνομιλήσουν με τους πιο δυναμικούς Έλληνες roasters, αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων brands και να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists.

Επιπλέον, θα μπορέσουν να εξετάσουν από κοντά τις καταναλωτικές συμπεριφορές, προτιμήσεις και ανάγκες όπως έχουν διαμορφωθεί στη µετά covid εποχή, καθώς και τις αντιδράσεις σε νέα προϊόντα και γενικότερα καινοτομίες που λανσάρονται.

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-6-RS3B5804

Ιδέες & προτάσεις για τη νέα εποχή του κλάδου

Η Καφεστίαση τα τελευταία δύο χρόνια, βρέθηκε μπροστά σε πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή.

Στόχος του Athens Coffee Festival θα είναι, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων, να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα, να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Καφεστίασης επανέρχεται δυναμικά 25-27 Σεπτεμβρίου για να φέρει κοντά τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη με τις τελευταίες εξελίξεις σε εξοπλισμό και τεχνολογία, αλλά και τους baristas με τις νέες τάσεις και τα trends παγκοσμίως.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis