Το SNACK & COFFEE media partner του Barista Camp Europe 2019

Το SNACK & COFFEE media partner του Barista Camp Europe 2019

Το περιοδικό SNACK & COFFEE, πιστό στην φιλοσοφία του να στηρίζει δράσεις που προάγουν την κουλτούρα το καφέ και ανεβάζουν το ποιοτικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Barista Camp Europe 2019 που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα.

Η πορεία και ο κομβικός ρόλος SNACK & COFFEE από το 2005 στην εξέλιξη του χώρου της Καφεστίασης δεν περιορίζονται στις σελίδες του περιοδικού. Οι δράσεις καθώς και οι έμπρακτη στήριξη φορέων που στοχεύουν στην συνεχή ανάπτυξη του κλάδου, το έχουν καταστήσει πολύτιμο αρωγό σε καινοτόμες ενέργειες. Στο πλαίσιο αυτό, το SNACK & COFFEE θα στηρίξει επικοινωνιακά και θα καλύψει δημοσιογραφικά το Barista Camp Europe που φέτος θα διεξαχθεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ανάβυσσο. Το μεγάλο αυτό event διοργανώνεται από τον SCA – Barista Guild.

Τι είναι το Barista Camp;

Πρωτοδιοργανώθηκε στην Ιταλία το 2015. Ακολούθησαν η Εσθονία (2016), η Πολωνία (2017) και οι Ταϊβάν και Πορτογαλία (2018). Φέτος είναι η σειρά της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα το camp θα «στηθεί» στην Ανάβυσσο από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στο Ever Eden Hotel. Οι εκπαιδευτές που λάβουν μέρος είναι οι εξής: Trish Ferguson, Dayana Coppini, Angelo Sportelli, Candence Sim, Rose Nicholson, Thomas Ameloot, Giorgos Alaniadis, Blazej Walczykiewicz, Panagiotis Konstantinopoulos και Leonardo Santetti. Οι authorized SCA trainers θα διδάξουν τέσσερα αντικείμενα (Barista Intermediate, Brewing Intermediate, Green Intermediate και Sensory Professional) με προαιρετικές πιστοποιήσεις, αφού θα δοθούν μόνο σε όσους επιλέξουν να δώσουν εξετάσεις μετά τα μαθήματα.

Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από το επίσημο site του camp: www.baristacamp.coffee ή ακολουθώντας τον απευθείας σύνδεσμο: https://ti.to/sca-events/barista-camp-2019.

About SCA – Barista Guild

Ο SCA (Specialty Coffee Association) είναι ένας εμπορικός σύλλογος βασισμένος στα θεμέλια της συμμετοχικότητας και της δύναμης της κοινής γνώσης. Από τους παραγωγούς καφέ μέχρι τους baristas και τους roasters, ο SCA εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, καλύπτοντας όλη το φάσμα του καφέ.Το Barista Guild (BG) είναι το παγκόσμιο συνδικάτο του SCA που αποτελείται από μέλη αφιερωμένα στην τέχνη της παρασκευής του καφέ και της εξυπηρέτησης.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis