Ενημέρωση & διασκέδαση σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Ενημέρωση & διασκέδαση σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL, η μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, το οποίο απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητάει την ποιότητα και την ποικιλία για το καθημερινό του ρόφημα, επέστρεψε ασφαλές και με open air διάθεση!

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλοντας και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ να προσφέρει ένα περιβάλλον ασφαλές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες του, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας όλων.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, τα περίπτερα των εκθετών που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ αναπτύσσονταν αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους. Επιπρόσθετα, καθώς τα σεμινάρια πραγματοποιούνταν στο Αμφιθέατρο, η είσοδος σε αυτά, όπως επιβάλλει και το υγειονομικό πρωτόκολλο, γίνονταν μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού ή νόσησης. Επίσης, ακόμα ένα μέτρο που είχε στόχο την αποφυγή του συνωστισμού στις πύλες εισόδου και εξόδου, ήταν ότι η είσοδος γινόταν αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου, ενώ η έξοδος αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης.

Σύμμαχοι μας στην προσπάθεια της διαμόρφωσης ενός κλίματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούσαν να απολαμβάνουν την βόλτα τους στο φεστιβάλ ήταν οι εκθέτες που υποδέχονταν τους επισκέπτες φορώντας πάντοτε τις μάσκες τους και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μέσα στα περίπτερα.

Παράλληλα, είχαμε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των χεριών, τοποθετώντας σε 35 σημεία μέσα στο φεστιβάλ επιδαπέδια αντισηπτικά χεριών, ενώ τόσο το προσωπικό της διοργανώτριας εταιρείας όσο και των συνεργατών μας ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

Το σημαντικότερο φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε σε ασφαλείς συνθήκες και με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, που επέτρεψαν την επιτυχή διεξαγωγή του και την μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα που το έχουν χαρακτηρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισήλθε στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis