ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεμινάρια & Διαγωνισμοί στην καρδιά των εξελίξεων

Προσαρμοσμένες στα δεδομένα της νέας κανονικότητας θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις του 5ου ACF τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς την πραγματοποίηση τους ενώ δεν θα λείψει το διαγωνιστικό σκέλος.

Το νέο τοπίο που έχει δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού εύλογα επηρεάζει και τα φεστιβάλ. Μη θέλοντας να χάσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα του, το ACF θα συμπεριλάβει μία σειρά ομιλιών που θα εστιάζει και στη νέα εποχή ενώ η διοργάνωση τους θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του υγειονομικού πρωτόκολλου ασφαλείας. Επιπλέον θα διεξαχθεί και το το 4ο Πρωτάθλημα Roasting από τον SCA Greece.

Πιο αναλυτικά, με εισηγητές κορυφαίους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο “Μιλτιάδης Έβερτ” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα αναλυθούν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την προστασία από τον κορωνοϊό τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων. Από πρακτικά ζητήματα μέχρι ιδέες και καινοτομίες που κάνουν τα νέα μέτρα πιο εύκολα εφαρμόσιμα περιορίζοντας τις επιπτώσεις θα βρεθούν στην πλούσια ατζέντα.

Πέρα από την φυσική παρουσία ομιλητών, σημαντική θα είναι και η συμβολή ξένων εισηγητών, οι οποίοι θα αναπτύξουν την θεματολογία τους μέσω live webinars.

Έτσι, με το συνδυασμό σεμιναρίων και webinars θα καλυφθεί μία ευρύτερη θεματολογική γκάμα που έχει ως στόχο να μυήσει όλο και περισσότερους στον καλό και ποιοτικό καφέ, να προσφέρει εκπαίδευση πάνω στις ποικιλίες του καφέ, ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και την υλοποίησή τους.

Στο διαγωνιστικό σκέλος, στο πλαίσιο του ACF 2020 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting με διαγωνιζόμενους από όλη την Ελλάδα να προσπαθούν να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του coffee roasting, από τα αρχικά στάδια επεξεργασίας του ωμού καφέ μέχρι το καβούρδισμα των κόκκων. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο World Coffee Roasting Championship.

tipobet bets10 mobilbahis