ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σεμινάρια & Διαγωνισμοί στην καρδιά των εξελίξεων

Πλούσιες και με στόχο την ενημέρωση θα είναι οι παράλληλες εκδηλώσεις του 5ου ACF που μεταφέρθηκε για το 2021 ενώ δεν θα λείψει το διαγωνιστικό σκέλος.

Διατηρώντας πάντοτε τον ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα του, το ACF 2021 θα συμπεριλάβει μία σειρά ομιλιών που θα εστιάζει και στη νέα εποχή στην αγορά του καφέ και τον κλάδο της καφεστίασης ενώ η διοργάνωση τους θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του υγειονομικού πρωτόκολλου ασφαλείας. Επιπλέον θα επιστρέψουν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ που διοργανώνονται από τον SCA Greece.

Πιο αναλυτικά, με εισηγητές κορυφαίους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, θα αναλυθούν τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν θέματα που αφορούν το νέο τοπίο που ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται παγκοσμίως στον παραγωγή του καφέ αλλά και στον κλάδο της καφεστίασης. Από πρακτικά ζητήματα μέχρι νέες ιδέες και καινοτομίες όσον αφορά το τελικό προϊόν αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επίσης, θα καλυφθεί μία ευρύτερη θεματολογική γκάμα που έχει ως στόχο να μυήσει όλο και περισσότερους στον καλό και ποιοτικό καφέ, να προσφέρει εκπαίδευση πάνω στις ποικιλίες του καφέ, ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και την υλοποίησή τους. Στο διαγωνιστικό σκέλος, στο πλαίσιο του ACF 2021 ο SCA Greece θα επιστρέψει και πάλι με πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ που θα δίνουν και τα εισιτήρια για τους αντίστοιχους διεθνείς διαγωνισμούς.

tipobet bets10 mobilbahis