TESTIMONIALS 2022

Athens Coffee Festival 2022

Το 6ο Athens Coffee Festival κέρδισε για άλλη μία χρονιά τις εντυπώσεις του συνόλου της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς του coffee industry, με τους εκθέτες να κάνουν λόγο για τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία.

“Το Athens Coffee Festival είναι μία μεγάλη γιορτή, για τους επαγγελματίες, για τους καταναλωτές, για αυτούς γενικά που αγαπάνε τον καλό καφέ. Κάθε χρόνο είναι ακόμα καλύτερο. Σκοπός της συμμετοχής μας ήταν να δείξουμε στον καταναλωτή τη νέα εποχή στα συνοδευτικά προϊόντα και πιστεύω ότι τον πετύχαμε τις τρεις μέρες του φεστιβάλ.”

Kωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Coffee Lab

Το Athens Coffee Festival συμβάλλει δυναμικά στο να γνωρίσει το καταναλωτικό κοινό καλής ποιότητας καφέδες, να εκπαιδευτεί σε νέες ποικιλίες και βοηθάει στην ανάπτυξη της κουλτούρας του καφέ στην χώρα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών, όσο και από τα θετικά σχόλια, που ακούσαμε για τα προϊόντα μας.

Παναγιώτης Ν. ΧάσκοςManaging Director - Caffe’ Luigi Χάσκος Ltd

“Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε στο Athens Coffee Festival και πραγματικά η διοργάνωση ήταν εξαιρετική, μας ενθουσίασε το φεστιβάλ. Ήταν η τέλεια ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τη νέα ταυτότητα του brand Qualita Unica. Αυτό που μας εξέπληξε ευχάριστα ήταν ο αριθμός των επαγγελματιών του κλάδου, που μας επισκέφτηκε στο περίπτερο μας και ήθελε να γνωρίσει τα προϊόντα μας.”

Βασίλης Αρνάκης, Managing Director ΑΒΕΚ Βεκράκος ΑΕ

Oι εντυπώσεις μας από το Athens Coffee Festival 2022 είναι εξαιρετικές. Πραγματοποιήσαμε έναν σημαντικό αριθμό ραντεβού με επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το concept της Il Toto. Πιστεύω ότι η προβολή μίας εταιρείας καφέ μέσα από την συμμετοχή της στο φεστιβάλ είναι άμεση και πολύ δυναμική. Θα είμαστε σίγουρα και στο ACF 2023.

Γεωργία ΘεοδώρηCo-Owner - Il Toto Specialty Coffee

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από τη διοργάνωση αλλά και από τον κόσμο, που ήρθε στο περίπτερο μας για να μάθει για τις καινούριες μας μηχανές. Το κοινό ήταν πολύ στοχευμένο, καθώς κάναμε ραντεβού με επιχειρηματίες που έχουν μαγαζί, με roasters, με ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν coffee shop και εισαγωγείς καφέ. Θεωρούμε ότι το φεστιβάλ προωθεί την αγορά και την κουλτούρα του καφέ στην Ελλάδα και γι’ αυτό είμαστε και εμείς μέρος του.”

Xρήστος Λιάλιος, Managing Director La Marzocco Cyprus by Equipme

Η φετινή διοργάνωση νομίζω ότι ήταν πολύ «λαμπερή» γιατί είχε πολλούς εκθέτες και επισκέπτες και μόνο θετική ήταν η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις μηχανές μας και να ψήσουμε live γεγονός που μας άρεσε πολύ. Μάλιστα, μας επισκέφτηκαν αρκετοί επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι προχώρησαν και σε αγορές.

Iωάννης ΠαπαδόπουλοςOwner - I.P.-CC coffee roast machines

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το NOYNOY BARISTA’S GOLD ήταν για 6η χρονιά ο Μεγάλος Χορηγός του Athens Coffee Festival. Στο περίπτερο μας οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ τους, αλλά και να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας, αλλά και να συζητήσουν με την ομάδα μας προτάσεις και ιδέες για την επιχείρησή τους. Το φεστιβάλ αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός, αλλά και σημείο αναφοράς για τον κλάδο του καφέ. Στο πλαίσιο του οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο και οι baristi να μάθουν για όλες τις τάσεις και τα παγκόσμια trends.”

Λυδία Βαλσάμη, Marketing Department FrieslandCampina Hellas S.A.

To κλίμα ήταν υπέροχο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και το κοινό ήταν πολύ ανοιχτό στο να δοκιμάσει νέα είδη καφέ ενώ και για εμάς ως εκθέτες ήταν μία πολύ ευχάριστη συμμετοχή. Ως εταιρεία παρουσιάσαμε νέα είδη και τεχνικές processing του καφέ, αλλά και τα coffee cocktails με το cold brew μας που είχε ιδιαίτερη απήχηση. Το Athens Coffee Festival μας δίνει την ευκαιρία να ερχόμαστε σε επαφή, όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και με τους καταναλωτές.

Paola TseloMarketing Communications & Digital Marketing Coordinator - Taf Coffee

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς ο αριθμός των επισκεπτών που ήρθαν και δοκίμασαν τα προϊόντα μας ήταν αρκετά μεγάλος και η διάθεση όλων μας πολύ festive! Το Athens Coffee Festival είναι ιδανική ευκαιρία για να ενημερωθούν τόσο οι επαγγελματίες του κλάδου, όσο και το καταναλωτικό κοινό για τις νέες τάσεις στον χώρο, αλλά και να βρουν προϊόντα, που ίσως δεν γνώριζαν.”

Φρέντυ Πάστρας, Διευθυντής Area 51 Artisan Coffee Roasters

Ενθουσιάστηκα πολύ με το Athens Coffee Festival. Ο καιρός ήταν υπέροχος, το μέρος πανέμορφο και ήταν ένα πολύ ωραίο φεστιβάλ με μεγάλα brands και πολύ ωραία περίπτερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη διοργάνωση και την εξυπηρέτηση και έγινε μια πολύ καλή αρχή για τη συνεργασία μας.

Luminita BostinaruMarketing Manager - AQUA CARPATICA

“Ως γνήσιοι ταξιδευτές και εξερευνητές του καφέ δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τη μεγαλύτερη γιορτή του καφέ, φέρνοντας γεύσεις και αρώματα στο κοινό από όλη την γκάμα των Single Estate καφέδων μας! Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, παρουσιάσαμε τη νέα μας Coffee Cold Brew Beer, αλλά και τα cocktail on the go. Το ACF μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους επαγγελματίες και το απλό κοινό. Ήταν μία γιορτή από την οποία κανείς δεν έλειψε και μία εμπειρία, που έφερε όλους τους λάτρεις του καφέ πιο κοντά. Ανυπομονούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας και για το 2023!”

Γεωργία Τσούτσικου, Marketing Manager, Coffee Island

Εμπορικοί εκπρόσωποι των brands από το εξωτερικό

“Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφθηκα το Athens Coffee Festival και φέτος είχε πιο πολύ κόσμο ενώ είδα ότι γίνεται δουλειά! Του χρόνου ελπίζουμε ότι θα έρθουμε και πάλι στο Athens Coffee Festival!”

Mirko Michielon, Sales Manager ELEKTRA / INNOVATIVE COFFEE SYSTEMS

Το Athens Coffee Festival ήταν πραγματικά καταπληκτικό! Έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο μεγάλη είναι η ελληνική coffee community και το ίδιο ισχύει για την αγορά των premium beverages. Υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα υγιεινά ροφήματα και μιλήσαμε πολύ για τους καταναλωτές δηλαδή που ο τρόπος ζωής τους συνδέεται με την υγεία, τη βιωσιμότητα και τις οικολογικές ανησυχίες, που είναι μια αναπτυσσόμενη καταναλωτική κοινότητα και στην Ελλάδα.

Dimitri de MartignacExport Sales Manager - OATLY / YUM TALES

“Ήταν η δεύτερη φορά που επισκέφθηκα το Athens Coffee Festival! Για εμένα είναι το καλύτερο φεστιβάλ που έχω πάει γιατί γίνεται σε εξωτερικό χώρο και έμεινα ικανοποιημένος με την οργάνωση. Είδα πολλούς “παίκτες” της αγοράς με δυνατή παρουσία, περισσότερους εκθέτες, επισκέπτες και καταναλωτές. Είδα ακόμη πανέμορφα περίπτερα και τον παλμό της ελληνικής αγοράς του καφέ.”

Miguel Meleiro, Export Area Manager FIAMMA / ESPRESSOR

Το αγαπώ το Athens Coffee Festival! Υπήρχαν τόσα πολλά και διαφορετικά brands, ήταν η τέλεια εκδήλωση που εστίαζε σε ανώτερης ποιότητας, φυσικά προϊόντα. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική με εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.

Sofia TownendInternational Account Manager - ΒELVOIR FARM / YUM TALES

“Ήταν η 1η φορά που επισκέφθηκα το Athens Coffee Festival και μου άρεσε πολύ. Οι άνθρωποι ήταν καταπληκτικοί, υπήρχε φοβερή ατμόσφαιρα και η τοποθεσία ήταν φανταστική. Το γεγονός ότι είναι σε εξωτερικό χώρο το κάνει πολύ διαφορετικό από τις άλλες κλασικές εκθέσεις, καθώς εδώ μπορείς να μιλήσεις στους ανθρώπους σε λιγότερο επίσημο και πιο ελεύθερο ύφος και νιώθεις το θετικό κλίμα. Από άποψη όγκου και ποιότητας η ελληνική αγορά του καφέ είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες αγορές της Ευρώπης.”

Massimo Martellato,  Export Area Manager SAN REMO coffee machines s.r.l. / HELLENIC IMPEX

Το Athens Coffee Festival μάς έδωσε την ευκαιρία να βρούμε πολλούς συνεργάτες και να γνωρίσουμε πολύ κόσμο. Για εμάς, το ACF είναι μια αναφορά και ένα σημείο, που έχουμε βάλει στον χάρτη και θέλουμε να είμαστε εδώ κάθε χρόνο. Η παρουσία μας στο ACF μας βοηθάει πολύ, γιατί μπορούμε να αναπτύξουμε κάποιες συνεργασίες που διαφορετικά θα ήταν πολύ πιο δύσκολες. Επίσης, βοηθάει πολύ το γεγονός ότι το φεστιβάλ έχει πολύ φιλική ατμόσφαιρα και οι συναντήσεις γίνονται πιο εύκολα.

Manos TziritasCEO - Nomad / YUM TALES

“Επισκέφθηκα για δεύτερη φορά το Athens Coffee Festival και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είναι σπουδαίο να μαζεύεις όλες τις εταιρείες και τους επαγγελματίες μαζί σε ένα χώρο, καθώς και το ότι μπορούν να το επισκεφθούν και καταναλωτές, γιατί έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το κοινό και να τους δείξεις τη δουλειά σου.”

Fabio Carlucci, Founder & CEO ROY KOMBUCHA /YUM TALES

Είναι η τέταρτη φορά που επισκέφθηκα το Athens Coffee Festival και φέτος ήταν πραγματικά απίθανο! Έρχομαι κάθε χρόνο από την Ιταλία για να συμμετέχω στην εκδήλωση. Η διάθεση και η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Όταν βλέπεις τόσο κόσμο να ασχολείται σοβαρά με τον καφέ, σου δίνει την ενέργεια να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα πάνω στο αντικείμενο.

Stefan MartinSales & Marketing Export Manager - DIEMME INDUSTRIA CAFFE TORREFATTI / CORTESE - ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ. ΑΕ

“Η ελληνική αγορά του καφέ είναι ήδη αρκετά ώριμη και πολύ πιο εξελιγμένη από της Ιταλίας. Στην Ελλάδα έχετε εξειδικευμένους baristas και roasters, ενδιαφέροντα coffee shops. Φέτος το φεστιβάλ είχε πολύ κόσμο και ήταν εμφανές ότι οι εταιρείες επένδυσαν χρήμα και χρόνο για να βελτιώσουν τα περίπτερά τους. Από άποψη οργάνωσης, το βρήκα καταπληκτικό. Φάνηκε στο φεστιβάλ η πρόθεση να προωθηθεί και άλλο ο καφές και εκτιμώ ότι στην Ελλάδα υπάρχει coffee community.”

Federico Fossati, Export Area Manager Southern Europe GRUPPO CIMBALI SPA- WELLNESS STORES

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το Athens Coffee Festival και έγινε το αγαπημένο μου. Τα περίπτερα, η τοποθεσία, όλη η ελληνική κουλτούρα του καφέ… Θεωρούσαμε ότι το Λονδίνο είναι το επίκεντρο, αλλά τώρα ακολουθούμε την ελληνική αγορά του καφέ, λόγω της ποιότητας και της φιλοσοφίας της, είναι ήδη μια μεγάλη αγορά.

Nick PaputselosOperations Director - WATERCARE - WELLNESS STORES

Το φεστιβάλ ήταν έξοχο! Η διοργάνωση ήταν άψογη και η ροή του κόσμου και η τοποθεσία ήταν καταπληκτική. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ που έχω επισκεφθεί. Η Ελλάδα πάει τον καφέ σε άλλο επίπεδο και είμαι πολύ ευτυχισμένη και υπερήφανη που το επισκέφθηκα.

Curt Wofner, Technical After Sales Manager EVERSYS / INNOVATIVE COFFEE SYSTEMS

Επισκέφθηκα το φεστιβάλ για πρώτη φορά και βρήκαμε πραγματικά καταπληκτικούς καφέδες. Η ελληνική αγορά του καφέ έχει ποικιλία γιατί έχετε τον ελληνικό παραδοσιακό καφέ και ταυτόχρονα αναπτύσσετε τάσεις με πολύ καλούς καφέδες. Θέλουμε να αναπτυχθούμε στην ελληνική αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι βλέποντας τις δυνατότητες που υπάρχουν εδώ.

Bente NaterExport Area Manager - ALOIS DALLMAYR KAFFEE OHG / ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ. ΑΕ

“Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το Athens Coffee Festival και εντυπωσιάστηκα από το μέγεθος της επισκεψιμότητας. Με έκπληξή μου είδα τόσα πολλά specialty coffee shops και roasteries, τόσο στο φεστιβάλ, όσο και στην Αθήνα.”

Alessandro Ceriani, R&D Specialist HEYLO COFFEE / INNOVATIVE COFFEE SYSTEMS

tipobet bets10 mobilbahis