Συναυλίες με δημοφιλή συγκροτήματα, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, live dj sets…η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ έγινε το σημείο αναφοράς για ακόμα μία φορά για να πιούν τον καφέ τους και να διασκεδάσουν παράλληλα οι επισκέπτες.

Η κεντρική σκηνή που δέσποζε στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, «πλημμύριζε» καθημερινά από μελωδίες και ενέργεια. Τον ρυθμό έδινε για τρεις ημέρες η δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου η οποία κράτησε συντροφιά στους εκθέτες και επισκέπτες και φυσικά μοίρασε και πλούσια δώρα. Καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και τις τρείς ημέρες το επισκεπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να κερδίζει πλούσια δώρα από τους εκθέτες λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμούς γνώσεων γύρω από τον καφέ. Η κεντρική σκηνή έγινε σε όλη την διάρκεια της ημέρας το σημείο συνάντησης για όσους ήθελαν να συζητήσουν με την παρέα τους, να ακούσουν μουσική και να πιούνε το καφεδάκι τους.

Athens Coffee Festival 2022 Main stage

Μάλιστα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της κεντρικής σκηνής οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν από τις 19:30 μέχρι και τις 21:00 με το δημοφιλές συγκρότημα 48 Ώρες, οι οποίοι πραγματικά ξεσήκωσαν το κοινό τραγουδώντας αγαπημένες ξένες και ελληνικές επιτυχίες. Παράλληλα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου,  την σκυτάλη πήρε το συγκρότημα The Wedding Singers οι οποίοι χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο κοινό.

Athens Coffee Festival 2022 Main stage
The Wedding Singers Athens Coffee Festival
tipobet bets10 mobilbahis