Εισιτήρια & Προσκλήσεις

Η διοργανώτρια εταιρεία του Athens Coffee Festival αποστέλλει με SMS κωδικό δωρεάν εισόδου σε χιλιάδες επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της καφεστίασης και στην αγορά του καφέ. Η πρόσκληση αυτή είναι προσωπική και αφορά την είσοδο αποκλειστικά ενός ατόμου.

Οι εκθέτες από την πλευρά τους, επίσης, στέλνουν ηλεκτρονικά ονομαστικές barcoded προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου. Και αυτή η πρόσκληση είναι προσωπική και αφορά την είσοδο αποκλειστικά ενός ατόμου.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που δεν θα έχουν πρόσκληση με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας μπορούν να μπουν δωρεάν. Επίσης, μπορούν να δώσουν στην είσοδο του φεστιβάλ τα επαγγελματικά τους στοιχεία για να μπουν στη βάση της διοργανώτριας εταιρείας και να λαμβάνουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις επόμενες διοργανώσεις.

Για τους καταναλωτές, η είσοδος στο Athens Coffee Festival προϋποθέτει την έκδοση ατομικού εισιτηρίου με ημερήσια διάρκεια και αντίτιμο 5 ευρώ ή τριήμερο εισιτήριο με αντίτιμο 12 ευρώ. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του site, καθώς και στα εκδοτήρια που λειτουργούν στην είσοδο του φεστιβάλ, απέναντι από τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι τo 3ήμερο εισιτήριο είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο μέσω της ιστοσελίδας athenscoffeefestival.gr.

Για τα άτομα κάτω των 12 ετών η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Η περιήγηση όλων των επισκεπτών τόσο στους στεγασμένους, όσο και στους υπαίθριους χώρους του φεστιβάλ είναι ελεύθερη. Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες είναι δωρεάν.

tipobet bets10 mobilbahis