ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Εισιτήρια & Προσκλήσεις

Η διοργανώτρια εταιρεία του ATHENS COFFEE FESTIVAL θα αποστείλει με sms κωδικό δωρεάν εισόδου σε χιλιάδες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της καφεστίασης και στην αγορά του καφέ. Η πρόσκληση αυτή είναι προσωπική και αφορά την είσοδο αποκλειστικά για ένα άτομο.

Οι εκθέτες από την πλευρά τους επίσης θα στείλουν ηλεκτρονικά ονομαστικές barcoded προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου. Και αυτή η πρόσκληση αυτή είναι προσωπική και αφορά την είσοδο αποκλειστικά για ένα άτομο.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που δεν θα έχουν πρόσκληση θα πρέπει να πληρώσουν για την είσοδο τους εισιτήριο (5 ευρώ). Αν θελήσουν μπορούν να δώσουν τα επαγγελματικά τους στοιχεία για να μπουν στην βάση της διοργανώτριας εταιρείας και να λαμβάνουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις επόμενες διοργανώσεις.

Για τους καταναλωτές, η είσοδος στο ATHENS COFFEE FESTIVAL προϋποθέτει την έκδοση ατομικού εισιτηρίου με ημερήσια διάρκεια και αντίτιμο 5 ευρώ. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά στα εκδοτήρια που θα λειτουργούν στη -μοναδική- είσοδο του φεστιβάλ, απέναντι από τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός.

Για τα άτομα κάτω των 18 ετών η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Η περιήγηση όλων των επισκεπτών τόσο στους στεγασμένους όσο και στους υπαίθριους χώρους του φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη. Η παρακολούθηση των εκδηλώσεων στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα είναι δωρεάν. Σημειώνεται ότι οι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ είναι Σάββατο 25.09 από τις 10:00-21:00, Κυριακή 26.09 από τις 10:00-21:00 και Δευτέρα 27.09 από τις 12:00-21:00.

*Σημείωση: Η είσοδος στο φεστιβάλ θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου και η έξοδος από αυτό αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης.

Επίσης, τόσο κατά την είσοδο των επισκεπτών όσο και κατά την έξοδο τους θα σκανάρονται οι προσκλήσεις ώστε να μπορεί να γίνεται καταμέτρηση του ακριβή αριθμού που θα βρίσκονται μέσα στην Τεχνόπολη ανά πάσα στιγμή. 

tipobet bets10 mobilbahis