Athens Coffee Festival 2021

Τη μεγάλη ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους στο 5ο Athens Coffee Festival ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια των επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο φεστιβάλ, εστιάζοντας στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό.

“Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό μετά από τόσους μήνες να βλέπεις όλον τον κόσμο του καφέ να συναντιέται ξανά σε ένα τόσο πετυχημένο φεστιβάλ. Η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ πάντα μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε πολύ σημαντικές επαφές με πελάτες. Η διοργάνωση όπως κάθε χρονιά είναι εξαιρετική και τα πρωτόκολλα τηρούνται. Ο κόσμος αισθανόταν ασφαλής να κυκλοφορήσει στο φεστιβάλ. Ραντεβού το 2022!”

Κωνσταντίνος Πανουκλιάς, Senior Brand Manager/  Nestlé Professional

Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντιόμαστε μετά από δύο χρόνια στο Athens Coffee Festival και που συναντηθήκαμε ξανά με όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τον καφέ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση του φεστιβάλ και η συμμετοχή μας, μάς έδωσε την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να βρεθούμε ξανά με το καταναλωτικό κοινό και να δουν τα νέα μας προϊόντα. Η FORUM έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να νιώθουν ασφαλείς και οι εκθέτες και οι επισκέπτες.

Γιαννακακίδου ΕλεονώραMarketing Department- Customer Care - TAF Coffee

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που για 5η συνεχόμενη χρονιά επιστρέψαμε με το NOYNOY BARISTA’S GOLD ως Μεγάλος Χορηγός στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδος για τον καφέ, το Athens Coffee Festival. To φεστιβάλ είναι άρτια διοργανωμένο και είμαστε ικανοποιημένοι από την μεγάλη προσέλευση του κοινού. Tα μέτρα προστασίας που έχει λάβει η διοργανώτρια εταιρεία έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες.”

Λυδία Βαλσάμη, Marketing Department / ΝOYNOY BARISTA’S GOLD

Eίναι πολύ ευχάριστο που μετά από 2 χρόνια ξανασυναντιόμαστε στο Athens Coffee Festival, την μεγάλη γιορτή του καφέ και με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε και φέτος. Το φεστιβάλ είναι πάντα μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντιόμαστε, οι καταναλωτές να βλέπουν τα προϊόντα μας, να μας γνωρίζουν καλύτερα και να κλείνουμε και κάποιες δουλειές. Δεδομένων των συνθηκών η διοργάνωση ήταν άριστη όπως πάντα και η FORUM διαμόρφωσε ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον για όλους μας. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για το 2022!

Παναγιώτης ΧάσκοςΜanaging Partner - CAFFE’ LUIGI - HASKOS Ltd.

“Η συμμετοχή μας στο Athens Coffee Festival 2021 μας έδωσε την ευκαιρία μετά από 2 χρόνια να έρθουμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας αλλά και τους coffee lovers. Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε ασφαλείς καθώς η διοργανώτρια εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όσον αφορά την διεξαγωγή του. Το Athens Coffee Festival είναι το καλύτερο φεστιβάλ για τον καφέ στον κόσμο. Το ραντεβού μας για το 2022 είναι σίγουρο!”

Μάνθος Αρχοντάκης, Ιδιοκτήτης / Αρχοντάκης B. ΑΒΕΕ

Eίμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των συνθηκών, επιστρέφουμε στο Athens Coffee Festival. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την διοργάνωση και το επίπεδο των εκθετών. Η διοργανώτρια εταιρία έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους μας. Η συμμετοχή μας, μάς έδωσε την δυνατότητα να συναντήσουμε ξανά από κοντά φυσικά, τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και τους καταναλωτές και να τους δείξουμε τα νέα μας προϊόντα και τις καινοτομίες μας.

Έμμα ΤζανετουλέαMarketing Manager Coffee & Beverages - W.S Karoulias

“Έχω επισκεφθεί πολλά φεστιβάλ καφέ στο εξωτερικό και έχω να πώ ότι η ατμόσφαιρα στο Athens Coffee Festival και στην Τεχνόπολη ήταν μοναδική. Ακόμα και μετά από την δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε λόγω πανδημίας, το συναίσθημα που μου προκάλεσε η επίσκεψή μου στο φεστιβάλ, είναι η επαναφορά στην κανονικότητα.”

Stefano Martin, Sales Marketing & Export Manager / Diemme Industria Caffe Torrefatti

Εντυπωσιάστηκα πολύ από το φεστιβάλ. Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι από όλα τα coffee festivals, στα οποία έχω βρεθεί, το Athens Coffee Festival ήταν  άρτια οργανωμένο και οι επισκέπτες μπόρεσαν να βρούν πολλά ποιοτικά προϊόντα και καλές προτάσεις.

Mirko MichielonExport Manager - Elektra Italian Espresso Coffee Machines

“Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το Athens Coffee Festival και μπορώ να πώ ότι συνάντησα και συνομίλησα με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς του καφέ.”

Fabio Carlucci, Ιδρυτής & CEO / Roy Combucha

Eντυπωσιάστηκα πολύ από το Athens Coffee Festival. Είναι ένα εξαιρετικό event για την κουλτούρα του καφέ στην Ελλάδα. Έχω εντυπωσιαστεί και από την υψηλή ποιότητα των επισκεπτών, 60% των οποίων ήταν επαγγελματίες του κλάδου.

Thomas AugustinCEO - Fine Food Brokers & Consultancy

“Το Athens Coffee Festival είναι ένα εκπληκτικό φεστιβάλ που προωθεί τον specialty coffee. Πραγματικά η επίσκεψη μας ήταν πολύ εποικοδομητική και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.”

Ralf Rueller, Συνιδρυτής & Ιδιοκτήτης / The Barn Coffee Roasters

tipobet bets10 mobilbahis