Τη μεγάλη ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους στο 4ο Athens Coffee Festival ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια των επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο φεστιβάλ, εστιάζοντας στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό.

“Φέτος είχαμε μία πάρα πολύ ωραία διοργάνωση με μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι εκθέτες είναι πολύ περισσότεροι φέτος και γενικά είμαστε σε μία πάρα πολύ ωραία γιορτή του καφέ. Ο κόσμος έρχεται πιο συνειδητοποιημένος, είναι έτοιμος να περάσει καλά, να δοκιμάσει, να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή. Εμάς, ως Coffee Island, σκοπός μας είναι να έρθει ο κόσμος να πιεί καφέ, να μας γνωρίσει, να δοκιμάσει καινούργια πράγματα. Και αυτός ο στόχος έχει επιτευχθεί στο 100%. Βεβαίως θα είμαστε εδώ και του χρόνου.”
Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος,  Director | COFFEE ISLAND

Οι εντυπώσεις μας από το Athens Coffee Festival είναι πολύ θετικές. Βλέπουμε πάρα πολύ κόσμο, επαγγελματίες και καταναλωτικό κοινό. Συμμετέχουμε από την πρώτη διοργάνωση και φέτος, βλέπω ότι έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο και πιο εκπαιδευμένο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Η δε οργάνωση είναι ακόμα καλύτερη. Έχουμε κάνει αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις, υπάρχει ενδιαφέρον και είμαστε σίγουροι ότι θα χτίσουμε πολύ επωφελείς σχέσεις.

Κώστας ΚαλαφατάςΙδιοκτήτης / SCA Coordinator - SAMBA CAFE

“Οι εντυπώσεις από το ACF είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα. Μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο φεστιβάλ που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Υπάρχει ακόμα καλύτερη οργάνωση, περισσότερα περίπτερα και ο κόσμος έχει πλέον τη δυνατότητα να δει περισσότερα πράγματα. Έχουν έρθει και πολλοί επαγγελματίες, όχι μόνο από Ελλάδα αλλά κι από εξωτερικό.”
Μάνθος Αρχοντάκης, Ιδιοκτήτης | ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

“Για μία ακόμα χρονιά το ACF συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των coffee lovers. Πολύ κόσμος, ωραίοι καφέδες. Είχε πολύ μεγαλή επισκεψιμότητα και πιο στοχευμένο κοινό, φέτος το φεστιβάλ. Επίσης, συμμετείχαν ως εκθέτες οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.”
Νίκος Κανακάρης,  Barista | CAFEISTAS – COFFEE REPUBLIC

“Το ACF έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα, δημιουργεί τάσεις στο χώρο του καφέ. Κάθε χρόνο έχουμε ολοένα και περισσότερους επισκέπτες και κάθε εκθέτης έχει να παρουσιάσει και κάτι καινούργιο. Εμείς παρατηρούμε ότι μας επισκέπτονται περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου αλλά και λάτρεις το καφέ που ψάχνουν για κάτι διαφορετικό. Έχουμε ήδη κλείσει αρκετές νέες επαγγελματικές συμφωνίες”
Αννίτα Χατζηδημητρίου, Coffee Marketing Department | Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

“Το 4ο ACF ήταν το καλύτερο μέχρι σήμερα και σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Υπήρχαν και πολλοί επαγγελματίες και εμείς πραγματοποιήσαμε πολλά σημαντικά ραντεβού τα οποία στο μέλλον σε ένα μεγάλο ποσοστό θα μεταφραστούν σε εμπορικές συμφωνίες. ”
Παναγιώτης Χάσκος, Managing Partner – ΜΒΑ | CAFFE LUIGI

“Συμμετέχουμε για δεύτερη φορά στο ACF. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τόσο πολύ κόσμο να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τον εσπρέσο. Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που έχουν έρθει είναι σαφώς δυνατό αλλά και του απλού καταναλωτή που έρχεται για να δει πώς είναι να φτιάχνεται ένας καλός εσπρέσο. Σίγουρα θα συμμετάσχουμε και του χρόνου.”
Ηλίας Γούλας, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Gentracom Α.Ε. | LE PIANTAGIONI DEL CAFFE

Ο κλάδος του καφέ κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον έχοντας σταθερά καινούργια πράγματα να δείξει τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους καταναλωτές. Αυτό φάνηκε και στο φετινό ACF. Και από τις δύο πλευρές είχαμε πολύ σημαντική προσέλευση. Η αγορά είχε ανάγκη ένα τέτοιο φεστιβάλ. Σίγουρα θα μας δείτε στο ACF και του χρόνου για να δείξουμε ό,τι καινούργια θα έχουμε.

Ανέστης ΝεδόπουλοςSenior Brand Manager Nestle Professional - ΛΟΥΜΙΔΗΣ

“Ερχόμαστε στο ACF για 4η χρονιά. Πλέον αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Ερχόμαστε για αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας, με τους επισκέπτες, τους baristas και όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν κάτι παραπάνω από εμάς για τον καφέ. Είμαστε συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου.”
Χρήστος Ζαμανάκης, Education & Quality Manager | DIMELLO

“Οι εντυπώσεις μας από το ACF είναι πάρα πολύ καλές. Έχουμε ξανασυμμετάσχει. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, δίνει το δικαίωμα στους καταναλωτές να δοκιμάσουν διάφορες εταιρίες και ποικιλίες καφέ. Εννοείται ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου, εμπιστεύομαι την FORUM και τις εκθέσεις τις οποίες κάνει. ”
Γιώργος Τρίκας, Πρόεδρος & CEO | CAFFE VERGΝANO 1882

“Το φετινό ACF θεωρώ πως είναι άκρως επιτυχημένο και πραγματικά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στην διοργάνωση γιατί κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε κι έχει καλύψει όλες μας τις προσδοκίες. Εμείς συμμετέχουμε κάθε χρόνo κι επειδή το βλέπουμε πραγματικά σαν γιορτή του καφέ κι αυτή η επαφή με τον καταναλωτή είναι πολύτιμη, προβλέπω ότι και τα επόμενα χρόνια η παρουσία μας θα είναι αδιάλειπτη. ”
Βασίλειος Τάρταρης, CEO | KIMBO

“Το ACF πλέον γίνεται θεσμός στην αθηναϊκή κι ελληνική αγορά. Κάθε χρόνο είναι καλύτερα, περισσότερος κόσμος, μεγαλύτερη ανταπόκριση κι έχει ο καταναλωτής την ευκαιρία να απολαμβάνει καφέδες απ’ όλο τον κόσμο. Μας κάνει θετική εντύπωση το ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να αποκτά γνώσεις πάνω σε ποικιλίες πιο «ενδιαφέρουσες». Ήμασταν στο ACF τις δύο προηγούμενες χρονιές και σίγουρα θα είμαστε και του χρόνου.”
Δημήτρης Ξυδώνας, CEO | KAWACOM

Eίμαστε από την πρώτη διοργάνωση του Μεγάλοι Χορηγοί στο Athens Coffee Festival και νομίζω ότι κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Ο κόσμος όσο πάει και πληθαίνει και το σημαντικό είναι ότι έχουμε πραγματικούς λάτρεις του καφέ και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε καταναλωτικό κοινό. Κάθε χρόνο ανεβαίνει ο αριθμός των επαγγελματιών επισκεπτών, ο χώρος της καφεστίασης έχει αγκαλιάσει το ACF.

Δημήτρης ΛυκούδηςMarketing Manager - ΝΟΥΝΟΥ BARISTAS GOLD

“Το φετινό ACF έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, περισσότερη ποικιλία εκθετών και εκτός από μεγάλη προσέλευση είχε και μεγάλο range ηλικιών κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον. Στο δικό μας περίπτερο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα χρωματιστά ροφήματα που έχουμε φέρει και κάνουν εντύπωση. Οι επισκέπτες είναι πολύ θετικοί στο διαφορετικό κι αυτό δείχνει το επίπεδο του επισκέπτη. Δεν είναι εκείνος που ήρθε για να πιεί ένα καφέ δωρεάν και να φύγει αλλά ήρθε για ενημέρωση. ”
Παναγιώτης Νίκας,  Διευθυντής Εκπαίδευσης | BARISTA ACADEMY

“Οι εντυπώσεις μας από το φεστιβάλ είναι πάρα πολύ καλές αν κι εμείς παίρνουμε μέρος για πρώτη φορά. Βλέπουμε όμως πάρα πολύ καλή ανταπόκριση από τον κόσμο. Πολλοί μας πλησιάζουν να μας ρωτήσουν αν έχουμε κάτι νέο να τους δείξουμε. Θεωρώ ότι χρόνο με το χρόνο το φεστιβάλ γίνεται καλύτερο και όλοι αναγκαζόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι για να μπορέσουμε να δείξουμε νέα πράγματα στον κόσμο. Αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο κόσμος ψάχνει να βρει πλέον κάτι το διαφορετικό και όταν το βρίσκει ρωτάει να μάθει και να εκπαιδευτεί πάνω στο νέο.”
Στέλιος Ρουμελιώτης, Ιδιοκτήτης/Γενικός Διευθυντής | COFFEE LAB

tipobet bets10 mobilbahis