Τη μεγάλη τους ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους στο 3ο Athens Coffee Festival ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια των επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο φεστιβάλ, εστιάζοντας στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό.

“Το Athens Coffee Festival είναι για εμάς ένας σταθμός που ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια. Είναι μια γιορτή καφέ και σήμερα, 1η Οκτώβρη που είναι και η μέρα του καφέ, πιστεύω αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για τους επαγγελματίες και για το χώρο και για τον καταναλωτή, για να έρθουν, να δουν και να δοκιμάσουν όλους τους Έλληνες roasters. Όταν αγαπήσουμε κάτι, το δείχνουμε και με την παρουσία μας. Άρα, ναι, θα είμαστε και του χρόνου εδώ.”
Μάνθος Αρχοντάκης,  Ιδιοκτήτης | ΚΑΦΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

“Το φετινό Athens Coffee Festival, παρότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον καιρό και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, είχε περισσότερο κόσμο απ’ ότι περιμέναμε. Και επειδή δεν μας σταματάει τίποτα, ούτε ο καιρός, συνεχίζουμε δυναμικά. Το Athens Coffee Festival είναι μια γιορτή για τον καφέ. Και φυσικά έχει σημασία για τις εταιρείες, όπως και η δική μας, να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή.”
Ιάκωβος Δρακούλης, Ιδιοκτήτης | DRACULI COFFEE

Παρά τις αντίξοες συνθήκες –o καιρός μας τα χάλασε λίγο– το Athens Coffee Festival κατάφερε να τραβήξει τον κόσμο του καφέ. Να κάνει τους ανθρώπους που αγαπούν τον καφέ να έρθουν, να βρεθούν όλοι μαζί και να δουν όλα όσα ενδιαφέροντα υπάρχουν στο χώρο. Για τις εταιρείες του καφέ έχει νόημα να έχουν συμμετοχή στο Athens Coffee Festival. Είναι ένα φεστιβάλ που ήδη έχει καθιερωθεί και εδώ μπορεί να συναντήσει κανείς όλο τον κόσμο του καφέ –όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και τον καταναλωτή.

Ανέστης ΝεδόπουλοςSenior Brand Manager - Nestle Professional

“To Athens Coffee Festival φέτος ήταν καλύτερο των προσδοκιών. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός, αλλά οργανωτικά, από άποψη συμμετοχής, εταιρειών και κόσμου, νομίζω ότι ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Το Athens Coffee Festival είναι μια γιορτή για τον καφέ, οπότε σίγουρα έχει νόημα να συμμετέχεις σε αυτό. Και για εσένα αλλά και για τον κόσμο. Εμείς έχουμε έρθει σχεδόν όλη η εταιρεία, περνάμε εκπληκτικά, χαιρόμαστε για το προϊόν που φτιάχνουμε και νομίζω ότι και αυτό το χαίρεται ο κόσμος. Σίγουρα θα είμαστε και του χρόνου.”
Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης | COFFEE ISLAND

“Παρότι έβρεχε χθες πολύ, είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου. Σήμερα είναι χαρά Θεού. Το mood είναι όπως ήταν και πέρσι, πάρα πολύ όμορφα και χαιρόμαστε που παίρνουμε μέρος. Θεωρώ ότι πρέπει οι εταιρείες του χώρου να παίρνουν μέρος στο Athens Coffee Festival γιατί είναι η γιορτή του καφέ! Γίνεται και την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, οπότε είναι για όλους γιορτή.”
Γιάννης Καρυοφύλλης ,  Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης / Dimello | KAFEA TERRA

“ Το φετινό Athens Coffee Festival μου φάνηκε ότι είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, παρότι ξεκίνησε με δυσμενείς καιρικές συνθήκες –βοήθησε βέβαια πολύ και η διαφήμιση. Αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά στους λάτρεις του καφέ. Είναι η μοναδική έκθεση στην οποία συμμετέχουμε αναφορικά με τον κλάδο του καφέ γιατί θεωρούμε ότι είναι διαδραστική, απευθύνεται και στο καταναλωτικό κοινό αλλά και στον επαγγελματία, βλέπουμε καινούργιες τάσεις και βλέπουμε ότι κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές.”
Έμμα Τζανετουλέα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ – Κλάδος Καφέ/Ροφήματα | Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

“Το Athens Coffee Festival είναι αποδεδειγμένα φοβερά επιτυχημένο. Είχα έρθει και πέρσι και μάλιστα είχα κάνει μια παρουσίαση, και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και φέτος. Πρόκειται για μια διοργάνωση στο ημερολόγιο της ελληνικής αγοράς που ήρθε για να μείνει! Πρόκειται για μια υπέροχη διοργάνωση, για ένα φοβερό event γεμάτο κόσμο που φέρνει σε επαφή τους ανθρώπους του specialty coffee. Πιστεύω ότι θα έρχομαι κάθε χρόνο γιατί με βοηθάει όχι μόνο να επισκέπτομαι τον πελάτη μου, το Coffee Island, αλλά και να κάνω επαφές με όλους του άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με το specialty coffee στην Ελλάδα. Και όχι μόνο με κόσμο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες. Προηγουμένως ήμουν στη Μόσχα και στην Ιαπωνία, αλλά φρόντισα να κάνω μία στάση εδώ ειδικά για το Athens Coffee Festival.”
Edgard Bressani, Διευθυντής | Capricornio Coffees – Προμηθευτές Coffee Island / Βραζιλία

“Το φετινό Athens Coffee Festival έχει εξαιρετικές συμμετοχές, ο κόσμος απ’ ότι φαίνεται στηρίζει την διοργάνωση, τον καφέ και ενδιαφέρεται για τις καινούργιες τάσεις του καφέ που παρουσιάζονται στο φεστιβάλ. Το περίπτερο της Dimello είναι υπέροχο, με νέα χαρμάνια. Θα είμαστε και του χρόνου εδώ, με τη βοήθεια του καιρού.”
Στέλιος Νικολόπουλος, Εισαγωγέας Dimello στην Κωνσταντινούπολη / Τουρκία

Είναι η δεύτερη φορά που παρευρίσκομαι στο Athens Coffee Festival και είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση για τις εταιρείες, αλλά και τον κόσμο που έρχονται να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις καφέ. Πιστεύω ότι είναι μια έκθεση που θα εξελίσσεται και θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και θα προσελκύει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Είναι χαρά μου να ταξιδεύω από την χώρα μου για να παραβρεθώ στο Athens Coffee Festival.

Fayez Al-QudahΓενικός Διευθυντής - Rashouf Food Stuff Ltd. – Αντιπρόσωπος της Dimello / Ιορδανία

“Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο Athens Coffee Festival, είναι πολύ ωραία, έχει πολύ κόσμο και, συγκρίνοντάς το με τη μεγάλη αντίστοιχη έκθεση στο Μιλάνο, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο. Επίσης, το περίπτερό μας έχει πολύ προνομιακή θέση στην έκθεση και μας ευνοεί στο να έρχεται πολύς κόσμος.”
Marco Colombini, Sales Manager | COLOMBINI / ΙΤΑΛΙΑ

“Το Athens Coffee Festival και φέτος ήταν μια εκπληκτική διοργάνωση, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Είναι απίστευτο να βλέπεις τόσο πολύ κόσμο που αγαπάει τον καφέ να βρίσκεται δίπλα στην κοινότητα του καφέ.Ο Specialty Coffee Association στηρίζει το Athens Coffee Festival. Το Athens Coffee Festival, όπως και κάθε φεστιβάλ καφέ απευθύνεται κυρίως στο καταναλωτικό κοινό και είναι μια ιδανική περίπτωση ώστε ο κόσμος να έρθει πιο κοντά στον καφέ.”
Γιάννης Αποστολόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος | SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION

“Το Athens Coffee Festival είναι μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση. Βλέπεις πράγματα, μαθαίνεις… Υπάρχει δημιουργικότητα από όλες τις εταιρείες. Υπάρχουν καινούργια προϊόντα πολύ δυναμικά. Μπορώ να πω ότι εμείς που ερχόμαστε από τη Γερμανία μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι οι εταιρείες πρέπει έστω και μία φορά να έρθουν, να δουν, να επισκεφθούν το Athens Coffee Festival. Πρέπει να έρθουν, να δουν καινούργια πράγματα, καινούργιες προτάσεις. Επιβάλλεται.”
Στέφανος Χαραλαμπίδης, Αντιπρόσωπος Dimello | COFFEE EXPERIENCES / ΓΕΡΜΑΝΙΑ

“Το φετινό Athens Coffee Festival, όπως και το περσινό, μου φάνηκε εντυπωσιακό. Για μια αγορά σαν την Ελλάδα που όλοι νομίζουν ότι είναι μικρή αγορά, δείχνει πραγματικά τρομερά στοιχεία νεωτερισμού, πάρα πολλές εταιρείες, δυναμισμό, ενθουσιασμό. Είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να το επισκεφθεί κανείς. Είχα την τύχη και τη χαρά να επισκεφθώ πολλές μεγάλες αγορές όπως είναι η Αμερική, η Δυτική Ακτή που φημίζονται για τον νεωτερισμό στον καφέ, αλλά παρόλα αυτά η Ελλάδα είναι ένα σταυροδρόμι για τον καφέ. Είναι μια αγορά απελευθερωμένη από την βαθιά παράδοση που έχει η Ιταλία και τολμάει πραγματικά, και η αγορά και οι εταιρείες της και οι καταναλωτές, να δοκιμάσουν πάρα πολλά καινούργια πράγματα –και αυτό δίνει μεγάλο ενδιαφέρον και δυναμισμό. Η Ελλάδα είναι μια πολύ δυναμική χώρα σε αυτόν τον τομέα και φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είχα έρθει και πέρσι. Είχε έρθει και η ομάδα μου πέρσι. Ξαναήρθαμε φέτος και πραγματικά βλέπουμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.”
Ζήνων Μανδράλης, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης | NESTLE PROFESSIONAL

“Νομίζω ότι είναι μια διεθνής διοργάνωση. Έχουν έρθει και από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό πάρα πολύς κόσμος. Παρόλη τη βροχόπτωση την πρώτη ημέρα υπήρξε τεράστια επισκεψιμότητα.”
Μανώλης Τσαλδάρης, Διευθύνων Σύμβουλος | WATER FRESH AE

“Το φετινό Athens Coffee Festival, παρότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον καιρό και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, είχε περισσότερο κόσμο απ’ ότι περιμέναμε. Και επειδή δεν μας σταματάει τίποτα, ούτε ο καιρός, συνεχίζουμε δυναμικά. Το Athens Coffee Festival είναι μια γιορτή για τον καφέ. Και φυσικά έχει σημασία για τις εταιρείες, όπως και η δική μας, να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή.”
Παναγιώτης Χάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος | CAFFE LUIGI

Είναι πιστεύω για άλλη μία χρονιά μια πάρα πολύ πετυχημένη διοργάνωση. Παρόλες τις δυσκολίες που προξένησε ο καιρός, ο κόσμος ανταποκρίθηκε, ο κόσμος ενδιαφέρθηκε, ήρθε, οπότε θεωρώ ότι ήταν για άλλη μία χρονιά μια άρτια διοργάνωση, η οποία κάλυψε τις προσδοκίες και των επαγγελματιών αλλά και του κοινού. Πιστεύω ότι είναι ένας θεσμός που οι εταιρείες του καφέ οφείλουν να συμμετέχουν για να έρθουν σε επαφή και με τους επαγγελματίες αλλά και με τον καταναλωτή –το Festival και λόγω του DNA του προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Διονύσης ΜουστήςCoffee Capability Development Specialist / Lavazza - Coca-Cola 3E Ελλάδος

tipobet bets10 mobilbahis