ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Athens Coffee Festival: Υγειονομικό Πρωτόκολλο λειτουργίας

To Athens Coffee Festival διεξάγεται αποκλειστικά στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι) και λειτουργεί σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/ΓΠ.οικ. 44779/2021, ΦΕΚ 3117/Β/16-7-2021, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

 1. Η είσοδος επιτρέπεται σε όλους όσοι διαθέτουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου ή εισιτήριο.
 2. Οι κοινόχρηστοι ανοιχτοί χώροι -εκτός των χώρων των περιπτέρων- όπου διεξάγεται το φεστιβάλ καλύπτουν συνολική επιφάνεια 10.000 τ.μ., γεγονός που επιτρέπει την ταυτόχρονη παραμονή τουλάχιστον 2.000 επισκεπτών ανά πάσα στιγμή.
 3. Ελεγχόμενη είσοδος με διατήρηση του μέγιστου αριθμού επισκεπτών.
 4. Θα υπάρξει μονοδρόμηση εισόδου και εξόδου επισκεπτών και εκθετών στην είσοδο και την έξοδο της έκθεσης. Η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου ενώ η έξοδος θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης.
 5. Χρήση μάσκας για τους επισκέπτες στα σημεία μεγάλης συνάθροισης.
 6. Υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους εκθέτες και το προσωπικό τους.
 7. Στα περίπτερα που διαθέτουν ανοιχτούς καθιστικούς χώρους με τραπεζοκαθίσματα ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση (ΦΕΚ 61910, Τεύχος B’ 4674/08.10.2021, σελ.34)
 8. Οι εργαζόμενοι εντός των περιπτέρων των εκθετών θα πρέπει να τηρούν απόσταση μεταξύ τους 1,5 μέτρο.
 9. Θα τοποθετηθούν επιδαπέδια και επιτραπέζια αντισηπτικά χεριών σε 35 σημεία του φεστιβάλ και θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών σε κάθε περίπτερο εκθέτη.
 10. Καθημερινή απολύμανση όλων των ειδικών επιφανειών των κοινόχρηστων χώρων (παγκάκια, πόμολα, ταμεία, τραπέζια, τουαλέτες κ.λπ.).
 11. Παρουσία γιατρού όλες τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ.
 12. Το προσωπικό της διοργανώτριας εταιρείας και των συνεργατών της θα είναι πλήρως εμβολιασμένο και εκπαιδευμένο για την ασφάλεια και διευκόλυνση εκθετών και επισκεπτών.
 13. Η είσοδος στους κλειστούς χώρους όπου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια και οι άλλες εκδηλώσεις επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
 14. Ενημερωτικές αφίσες, banners & roll-ups οπτικών μηνυμάτων με παρουσίαση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, θα υπάρχουν σε κεντρικά σημεία του φεστιβάλ.
 15. Τακτικές ανακοινώσεις μηνυμάτων για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.
tipobet bets10 mobilbahis