TESTIMONIALS 2017

Τη μεγάλη τους ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους στο 2ο Athens Coffee Festival ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια των διεθνών επισκεπτών και των ξένων δημοσιογράφων που είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στο φεστιβάλ, εστιάζοντας στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό. Τέλος, οι Έλληνες barista που έχουν διακριθεί στους παγκόσμιους διαγωνισμούς καφέ τόνισαν το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το φεστιβάλ τόσο στην ανάδειξη όσο και στη διάδοση της κουλτούρας του καφέ.

Οι δηλώσεις των εκθετών

“Το Athens Coffee Festival ήταν ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ για τον καφέ παγκοσμίως. Συμμετείχαν οι πιο σημαντικοί Έλληνες roasters και οι πιο δυναμικές επιχειρήσεις της αγοράς του καφέ, ενώ η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη.”
Μάνθος Αρχοντάκης,  Ιδιοκτήτης | ΚΑΦΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ

“Ο απολογισμός της συμμετοχής μας στο φεστιβάλ ήταν πάρα πολύ θετικός. Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη τόσο στα περίπτερα των εκθετών όσο και στα σεμινάρια και τις παρουσιάσεις, ενώ πολύ καλή εξέλιξη αποδείχθηκε η προσθήκη της cupping area.”
Ελεονόρα Γιαννακακίδου, Marketing Department | TAF COFFEE

Αυτή καθαυτή η διοργάνωση του φεστιβάλ ήταν μία πολύ ωραία ιδέα: μια γιορτή για τον καφέ σε μία χώρα που λατρεύουμε τον καφέ και μάλιστα σε έναν μαγικό χώρο όπως η Τεχνόπολη. Από οργανωτικής πλευράς, το Athens Coffee Festival ανταποκρίνεται στα υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Forum ΑΕ.

Ιάκωβος ΔρακούληςΙδιοκτήτης - DRACULI COFFEE

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο Athens Coffee Festival, γιατί είναι μια ευκαιρία να συναντήσουμε ένα πολύ ευρύ κοινό και να το μυήσουμε στον εκλεκτό καφέ.

Κώστας ΚαλαφατάςΙδιοκτήτης - SAMBA CAFE COFFEE ROASTERS

“Το φεστιβάλ υποδέχθηκε πάρα πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν ό,τι νεότερο γύρω από τον καφέ. Ήταν η πρώτη συμμετοχή μας στο Athens Coffee Festival και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα.”
Χρήστος Καβράκος, Head Roaster & Ιδιοκτήτης | MIND THE CUP COFFEE ROASTERS

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας και στο 2ο Athens Coffee Festival. Τρομεροί Έλληνες roasters, τρομεροί καφέδες και πάρα πολλοί επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ.”
Νίκος Κανακάρης,  Head Barista Trainer | COFFEE REPUBLIC

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος για δεύτερη χρονιά στο Athens Coffee Festival. Είναι μία καταπληκτική διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του καφέ.”
Αντώνης Καργιώτης, Γιώργος Μπουρνέλης, Ιδιοκτήτες | SAPID COFFEE ROASTING CO.

“Το φετινό φεστιβάλ είχε σχεδόν διπλάσιο αριθμό επισκεπτών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ως διοργάνωση, ταιριάζει πολύ περισσότερο στον κόσμο του καφέ. Παντού έβλεπες χαρούμενα πρόσωπα, ικανοποιημένους ανθρώπους που απολάμβαναν την εμπειρία της επίσκεψης στο φεστιβάλ.”
Γιάννης Καριοφύλλης, R&D Manager | DIMELLO CAFFE

“Το Athens Coffee Festival αποδείχθηκε μία διοργάνωση που κατάφερε να φέρει πολύ κοντά τους καταναλωτές με τους ανθρώπους του καφέ. Είμαι βέβαιος ότι κάθε χρόνο το φεστιβάλ θα γίνεται και καλύτερο.”
Ανδρέας Καροτσιέρης, Ιδιοκτήτης | REDD ARTISAN COFFEE ROASTERS

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία μας στο Athens Coffee Festival και μάλιστα ως μεγάλος χορηγός. Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ όμορφη και ο χώρος εξαιρετικός, η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μαζική και όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικούς καφέδες και σπάνιες ποικιλίες.

Δημήτρης ΛυκούδηςBrand Manager - BARISTA'S GOLD

Από τη δεύτερη κιόλας διοργάνωση, το Athens Coffee Festival κατόρθωσε να καθιερωθεί σε διεθνές επίπεδο. Και ως προς την προσέλευση του κόσμου και ως προς την οργάνωση ήταν άρτιο και ήταν αυτό που χρειαζόταν για να γιορτάσουμε όλοι οι Έλληνες αυτό που αγαπάμε: τον καφέ.

Ανέστης ΝεδόπουλοςSenior Brand Manager - NESTLE PROFESSIONAL

“Φέτος, η προσέλευση στο φεστιβάλ ήταν πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με την πρώτη διοργάνωση, ενώ και οι επισκέπτες ήταν πολύ πιο ενημερωμένοι σε σχέση με τον καφέ.”
Ζαφείρης Μαύρος, Ιδιοκτήτης | NOSSA SPECIALITY

Ήταν η πρώτη συμμετοχή μας στο Athens Coffee Festival και μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους σε έναν τόσο όμορφο χώρο και σε ένα τόσο καλά οργανωμένο event.”
Διονύσης Μουστής, Head Barista Trainer | LAVAZZA

“Η συμμετοχή στο φεστιβάλ ήταν πάρα πολύ μεγάλη και είχαμε την ευκαιρία έρθουμε σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες και καταναλωτές αλλά και να συναντηθούμε με πολλούς φίλους. Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ όμορφη, όπως αρμόζει σε μια γιορτή του καφέ.”
Φρέντυ Πάστρας Μάγερ, Head Roaster & Προϊστάμενος Παραγωγής | AREA 51 COFFEE ROASTERS

“Το φετινό Athens Coffee Festival ήταν πολύ πετυχημένο. Ως θεσμός ήδη έχει αρχίσει να δίνει αποτελέσματα.”
Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Ιδιοκτήτης | CAFFE DEL DOGE

“Το φετινό Athens Coffee Festival ήταν άκρως πετυχημένο, με πολύ μεγαλύτερη προσέλευση σε σχέση με το περσινό και με πολύ πιο άρτια την οργάνωση και τη δομή του. Τα αποτελέσματα για την εταιρεία μας ήταν εντυπωσιακά.”
Βασίλης Τάρταρης, Ιδιοκτήτης | TARESSO ARTISAN COFFEE ROASTERS

Το φετινό φεστιβάλ ήταν πολύ καλύτερα οργανωμένο και οι ίδιες οι εταιρείες ήταν σαφώς πιο προετοιμασμένες. Τα περίπτερα ανταποκρίνονταν στο ύφος ενός φεστιβάλ, ενώ οι καταναλωτές που το επισκέφθηκαν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να μάθουν περισσότερα γύρω από τον καφέ. Στο Athens Coffee Festival αποτυπώθηκε η τάση που υπάρχει στην αγορά για περισσότερη γνώση και καλύτερη ποιότητα καφέ και εξοπλισμού.

Έμμα ΤζανετουλέαMarketing Manager Coffee & Beverages - Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ ΑΒΕΕΠ

Το Athens Coffee Festival ανέδειξε την πολύπλευρη διάσταση του καφέ μέσα από στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις και με μία πολύ φρέσκια εκθεσιακή λογική που έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Ομίλου μας να μοιραστούν με αγάπη, κέφι και εορταστική διάθεση όλες τις δράσεις που αναπτύσσουμε για τις μάρκες μας.

Νιόβη ΚαλλέργηΔιευθ/υντρια Marketing & Επικοινωνίας - ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ - ATTICA TERRA FOOD & DRINKS ΑΕΒΕ

“Το φετινό Athens Coffee Festival ήταν πολύ καλύτερα οργανωμένο σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, είχε πολύ περισσότερο κόσμο και όλα τα events ήταν καταπληκτικά.”
Εύα Τζελάνη, Διευθύντρια Marketing | MARSALI ESPRESSO

“Το Athens Coffee Festival είναι πλέον μία διοργάνωση-θεσμός για την αγορά του καφέ. Αποδεικνύεται ότι βοηθάει σημαντικά τους καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες και να γνωρίσουν όλα τα μυστικά και τις νέες τάσεις γύρω από τον καφέ”.
Χρήστος Τρύπος, Ιδιοκτήτης | ROSSETTI CAFFE

“Το φετινό Athens Coffee Festival ήταν μια πραγματική γιορτή του καφέ. Το φεστιβάλ ήταν πολύ καλά διοργανωμένο και η προσέλευση του κόσμου ήταν εξαιρετική.”
Παναγιώτης Χάσκος, Ιδιοκτήτης | LUIGI CAFE

“Το Athens Coffee Festival υποδέχθηκε πάρα πολλούς επισκέπτες και είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε τους καφέδες μας σε ένα πολύ μεγάλο κοινό.”
Νίκος Ψωμάς, Ιδιοκτήτης | MOKKA SPECIALITY COFFEE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΦΕ

Εκ μέρους του SCA, είμαστε πάρα πολλοί χαρούμενοι που ένα τόσο πετυχημένο φεστιβάλ οργανώνεται στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα για μένα που είμαι Έλληνας, είναι ακόμα μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση. Πραγματικά είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια τόσο από τον SCA Greece όσο και από τη Forum ΑΕ.

Γιάννης ΑποστολόπουλοςDeputy CEO - SCA

“Το Athens Coffee Festival ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έτσι έδωσε την ευκαιρία σε όλους να το παρακολουθήσουν. Είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση σε σχέση με πέρυσι και το επισκέφθηκαν πάρα πολλοί καταναλωτές αλλά και νέοι barista”.

Μιχάλης ΔημητρακόπουλοςΠαγκόσμιος Πρωταθλητής - COFFEE IN GOOD SPIRITS 2016

Το φεστιβάλ ήταν τρομερό! Δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν πάρα πολλούς καφέδες και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον καφέ.

Στέφανος ΔωματιώτηςΠαγκόσμιος Πρωταθλητής - BREW CUP 2014

“Το 2ο Athens Coffee Festival ήταν ακόμη μεγαλύτερο από πέρυσι και προσέφερε ακόμη περισσότερες εμπειρίες στους επισκέπτες του. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολύ πιο σπάνιους και ωραίους καφέδες. Ήταν όντως η γιορτή του καφέ”.
Μιχάλης Καραγιάννης,  2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής | LATTE ART 2017

“Το Athens Coffee Festival ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον μέσο καταναλωτή να γνωρίσει ιδιαίτερους καφέδες και να δει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.”
Κωνσταντίνος Κομνηνάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής | IBRIK 2016

“Το φεστιβάλ ήταν μια μεγάλη γιορτή για όλους όσοι εργαζόμαστε στην αγορά του καφέ ή απλώς αγαπάμε τον καφέ. Ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλούς καφέδες, να γνωρίσουμε νέες εταιρείες και να συναντήσουμε φίλους”.
Χριστίνα Κουμπούνη,  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια | IBRIK 2009

“Η εμπειρία του Athens Coffee Festival ήταν μαγευτική! Το επισκέφτηκαν πάρα πολλοί επαγγελματίες και καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τον καφέ και είχαν την ευκαιρία να δουν όλες τις νέες τάσεις.”
Γιώργος Κουστουμπάρδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής | COFFEE IN GOOD SPIRITS 2015

Είμαστε ευτυχείς γιατί καταφέραμε φέτος να διοργανώσουμε ένα φεστιβάλ πολύ καλύτερο απ’ το περσινό, με πολύ περισσότερο κόσμο και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Πετύχαμε το στόχο μας να φέρουμε πιο κοντά στο χώρο του καφέ όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές και να μπορέσουμε να τους μυήσουμε στα μυστικά αυτού του προϊόντος.

Κωνσταντίνος ΚωνσταντινόπουλοςNational Coordinator - SCA GREECE

“Η προσέλευση στο 2o Athens Coffee Festival ήταν τόσο μεγάλη που στο μέλλον δεν θα μας χωράει η Τεχνόπολη. Η δυναμική ήταν τρομερή και το φεστιβάλ αποδείχτηκε μια ιδανική ευκαιρία για να συναντηθούν οι εταιρείες καφέ με τους καταναλωτές.
Σταύρος Λαμπρινίδης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής | IBRIK 2014

“Επιτέλους, οργανώνεται στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ για τον καφέ που έχει πάρα πολλές επιλογές και πολύ υψηλά στάνταρ.”
Χρήστος Λουκάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής | LATTE ART 2011

“Το Athens Coffee Festival ήταν μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν οι καταναλωτές σε επαφή με την κουλτούρα του specialty coffee, να δουν από κοντά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι Έλληνες επαγγελματίες και να δοκιμάσουν καφέδες μοναδικής ποιότητας.”
Παναγιώτης Ματζιούνης, Πανελλήνιος Πρωταθλητής | COFFEE ROASTING 2017

“Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το Athens Coffee Festival κι αυτό φάνηκε από την πολύ μεγάλη προσέλευση που σημείωσε η φετινή διοργάνωση. Από οργανωτικής πλευράς έγιναν πολλά βήματα προόδου ενώ και το επίπεδο των εκθετών είναι ακόμη υψηλότερο.”
Έλενα Χαραλάμπους, National Coordinator | SCA CYPRUS

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το Athens Coffee Festival ήταν πολύ καλά οργανωμένο και ανοικτό πραγματικά σε όλους. Έχω επισκεφθεί πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και αυτό που μου άρεσε στην Αθήνα είναι ότι κατάφερε να απευθυνθεί εξίσου στους επαγγελματίες του καφέ και τους καταναλωτές.

Connie BlumhardtΕκδότρια - ROAST MAGAZINE | ΗΠΑ

Εντυπωσιάστηκα από το μέγεθος και την οργάνωση του φεστιβάλ, κυρίως όμως από το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που έδειξαν όλοι οι επισκέπτες για την ποιότητα του καφέ. Θα ήμουν ευτυχής εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Ιταλία. Ήμουν εισηγητής σε κάποια workshops και έμεινα έκπληκτος από την τεχνογνωσία και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των Ελλήνων επαγγελματιών.

Francesco CammunciEspresso Specialist - LA MARZOCCO | Ιταλία

“Η επίσκεψη στο Athens Coffee Festival ήταν πραγματικά μοναδική και μου επέτρεψε να δω την ελληνική αγορά από μία εντελώς διαφορετική οπτική. Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι το επίπεδο θα ήταν τόσο πολύ υψηλό. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και όλοι οι εκθέτες παρουσίασαν πολύ ποιοτικούς καφέδες.”
Edgard Bressani,  Coffeeologist, Διευθυντής | CAPRICORNIO COFFEES – Βραζιλία

“Η εξέλιξη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά του καφέ είναι εντυπωσιακή και το Athens Coffee Festival κατόρθωσε να την αποτυπώσει με ακρίβεια. Υπάρχουν πλέον τόσοι σπουδαίοι roaster και barista στην Ελλάδα και οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να τους συναντήσουν από κοντά και να δοκιμάσουν σπουδαίους καφέδες”.
Vivian Constantinopoulos, Δημοσιογράφος, Editor | REAKTION BOOKS

“Έχω επισκεφθεί πολλά φεστιβάλ σε διαφορετικές χώρες, αλλά αυτό της Αθήνας ήταν το πιο μαζικό και το πιο ζωντανό από όλα. Συμμετείχαν πάρα πολλές εταιρείες, το επισκέφθηκε πάρα πολύς κόσμος και νομίζω ότι κάθε χρόνο θα μεγαλώνει και περισσότερο.”
Αλέξανδρος Δεληθανάσης, Ιδιοκτήτης | SAN MARCO CAFFE – Τεργέστη, Ιταλία

“Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο σημαντικές αγορές και είμαστε χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τους επαγγελματίες του καφέ αλλά και τους καταναλωτές σε ένα τόσο άρτια οργανωμένο φεστιβάλ και μάλιστα σε μία τόσο εντυπωσιακή τοποθεσία. Ένιωσα πραγματικά την ελληνική φιλοξενία.”
Daniel Hofstetter, Head of Education | HEMRO GROUP – Ελβετία

Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ για πρώτη φορά το Athens Coffee Festival. Μου άρεσε πολύ που συνάντησα μια πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα, ένα κέφι, μια χαρά, σε αντίθεση με αντίστοιχα φεστιβάλ του εξωτερικού όπου όλα είναι πολύ πιο καθοδηγούμενα. Βέβαια, το φεστιβάλ αναδεικνύει και την πραγματική εικόνα της ελληνικής αγοράς του καφέ, όπου όλοι οι επαγγελματίες ασχολούνται πολύ σοβαρά και σε μεγάλο βάθος με το προϊόν.

Ελεάννα ΓεωργαλήΠαραγωγός καφέ & Ιδιοκτήτρια - MOPLACO TRADING | Αιθιοπία

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Athens Coffee Festival, το οποίο ήταν εντυπωσιακό. Σε σύγκριση με κάθε άλλο φεστιβάλ ανά την υφήλιο, στην Αθήνα το ποιοτικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλότερο, αντίστοιχο της ποιότητας που χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά του καφέ.

Matteo GiovannangeliArea Manager Middle East - NUOVA SIMONELLI | Ιταλία

“Το Athens Coffee Festival ήταν εντυπωσιακό, η οργάνωση ήταν άψογη και πραγματικά ήταν ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ που έχω επισκεφθεί μέχρι σήμερα. Σε σύγκριση με άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις στην Ευρώπη και την Αμερική, το φεστιβάλ της Αθήνας ήταν πολύ πιο φιλόξενο και ο χαρακτήρας του πολύ πιο εορταστικός.”
Karolina Kumstova,  Senior Editor | EUROPEAN COFFEE TRIP – Γερμανία

“Έμεινα εντυπωσιασμένος από το Athens Coffee Festival, το οποίο επισκέφθηκα για πρώτη φορά και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού.”
Ιωάννης Λάζος, Coffee Roaster | BLACK CAT CAFFE – Νορβηγία

“Ήταν ένα υπέροχο φεστιβάλ και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των εκθετών, την ποιότητα των καφέδων που δοκίμασα, το οργανωτικό επίπεδο, την προσέλευση των επισκεπτών και την ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα.”
Jackie Malone, Senior Community Manager | SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION – Ιρλανδία

“Το φεστιβάλ ήταν καταπληκτικό. Ο κόσμος ήταν υπέροχος και ήταν πολύ όμορφο που όλοι κυκλοφορούσαν έξω, δοκίμαζαν καφέδες και χαμογελούσαν. Σε αντίθεση με άλλα φεστιβάλ που διεξάγονται σε κλειστούς χώρους και καταλήγουν να είναι λίγο πολύ βαρετά, το Athens Coffee Festival ήταν πολύ ζωντανό και διαδραστικό.”
Rachel Sandstrom Morrison, Digital Editor | FRESH CUP MAGAZINE – ΗΠΑ

Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην Ελλάδα και πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος από το οργανωτικό επίπεδο του Athens Coffee Festival, την πανέμορφη τοποθεσία και την τεράστια προσέλευση ενός κοινού που πραγματικά αγαπά τον καφέ. Το φεστιβάλ αντανακλά τα στάνταρ της ελληνικής αγοράς του καφέ, τα οποία είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη. Είναι αξιοθαύμαστο το πώς οι Έλληνες έχετε ενσωματώσει στην κουλτούρα σας την παράδοση του espresso και την έχετε προσαρμόσει στις νέες διεθνείς τάσεις.

Marino PetraccoSenior Research Scientist - ILLYCAFFE

Το φεστιβάλ ήταν υπέροχο, πολύ ζωντανό και γεμάτο ενέργεια. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ διαφορετική, πολύ πιο ζεστή από κάθε άλλο φεστιβάλ που έχω επισκεφθεί και γενικώς όλοι έμοιαζαν να περνούν πολύ ευχάριστα. Οι εκθέτες ήταν πάρα πολλοί και όλοι οι καφέδες που δοκίμασα ήταν πολύ υψηλής ποιότητας.

Emma SageCoffee Science Manager - SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION | ΗΠΑ

Το Athens Coffee Festival ήταν φανταστικό και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα ερχόμουν σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην ποιότητα του καφέ. Τόσο η συμμετοχή των εταιρειών όσο και η προσέλευση των επισκεπτών ήταν εντυπωσιακή.

Franscesco ViarizzoOut of Italy Training Center Manager - LAVAZZA