ACF 2023: Έρχεται με Coffee trends & party διάθεση

Athens Coffee Festival

ACF 2023: Έρχεται με Coffee trends & party διάθεση

Το φεστιβάλ, που αναδεικνύει τις τάσεις στον καφέ από το 2016, έρχεται με κορυφαία coffee brands, άφθονη μουσική, συναρπαστικά πρωταθλήματα καφέ, σεμινάρια από top coffee experts και φυσικά πολλές coffee… εκπλήξεις!

Από τις 23 έως τις 25 Σεπτεµβρίου, η πόλη θα κινείται στο ρυθµό του µεγαλύτερου Φεστιβάλ για τον Καφέ στην Ελλάδα! Χιλιάδες στελέχη του coffee industry και home baristas θα βρεθούν στην Τεχνόπολη ∆ήµου Αθηναίων, για να γνωρίσουν από κοντά τα µεγαλύτερα και πιο εµβληµατικά coffee brands της ελληνικής και παγκόσµιας σκηνής, να ζήσουν όμορφες στιγμές με τους φίλους τους, την οικογένεια τους, τα κατοικίδια τους και να γίνουν και αυτοί μέρος του μεγάλου coffee party μας!

The art of coffee & … fun only at ACF!

Σε αυτή την τριήμερη γιορτή με πρωταγωνιστή τον καφέ, θα ζήσετε µοναδικά happenings & θα ενθουσιαστείτε με τις µουσικές, αλλά και άλλες εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς! Και όχι μόνο! Θα δοκιμάσετε εξαιρετικής ποιότητας ποικιλίες καφέ από Βιετνάμ, Ινδονησία, Παναμά, Βραζιλία, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Κένυα, Αιθιοπία και θα ακούσετε βραβευμένους baristas να μοιράζονται τα coffee tips τους. Θα πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, θα πείτε το καφεδάκι σας σε ένα όμορφο και φεστιβαλικό περιβάλλον από τα χέρια βραβευμένων barista και θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης στο μεγαλύτερο coffee party της χώρας!

Τι θα ανακαλύψετε στο Athens Coffee Festival;

Οι εταιρίες -leaders της αγοράς- που διαμορφώνουν τις εξελίξεις στον κλάδο του καφέ τόσο στην χώρα μας, όσο και παγκοσμίως θα είναι και πάλι εδώ και θα σας παρουσιάσουν:

  • Εspresso blends, μονοποικιλιακούς καφέδες, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς καφέδες, ποικιλίες πράσινου καφέ.
  • Mηχανές espresso, μύλους άλεσης, μπλέντερ, μίξερ, brew bars & συστήµατα εκχύλισης, αξεσουάρ σερβιρίσματος και αναλώσιμα.
  • Ποικιλία από φυσικά αναψυκτικά, τσάι, χυμούς, σοκολάτα.

Είστε ιδιοκτήτης café, barista, roaster ή στέλεχος της καφεστίασης; Τότε θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά νέα και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε το προϊόν, που προσφέρετε στον πελάτη σας! Είστε coffee lovers; Τότε εδώ θα βρείτε τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ και μια μεγάλη  γκάμα από coffee machines και αξεσουάρ, που θα σας μετατρέψουν σε πρώτης τάξεως home barista!

Ποια events θα παρακολουθήσετε στο ACF 2023;

Από Coffee Masterclasses από Έλληνες και ξένους coffee experts μέχρι live coffee αναμετρήσεις το ACF τα έχει όλα! Για ακόμη μια χρονιά, top notch baristas θα μοιραστούν με εσάς την τεχνογνωσία τους μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και πάνελ για τις εξελίξεις στο processing, τη σηµασία του sample roasting, τις καινοτοµίες στις µηχανές και τον εξοπλισµό του καφέ, την τάση των microroasteries και πολλά άλλα! Παράλληλα, tοp baristas, brewers και roasters θα είναι εδώ µε σκοπό είτε να συµµετάσχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Coffee in Good Spirits, Roasting, Latte Art, είτε να παρακολουθήσουν από κοντά αυτές τις γεµάτες αγωνία, αλλά και φαντασία αναµετρήσεις.

Η καρδιά του φεστιβάλ χτυπάει και φέτος στο stage του Athens Coffee Festival! H δημοφιλής ραδιοφωνική παραγωγός και dj του Hit 88.9, Κατερίνα Ψιμοπούλου θα δίνει τα vibes, ενώ μέσα στην ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα από τους εκθέτες παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς γνώσεων γύρω από τον καφέ.

Ηλίας Μπόγδανος & INCO

Ηλίας Μπόγδανος & INCO

Ευρυδίκη

Last but not least, παρέα με το καφεδάκι σας, θα χορέψετε και θα τραγουδήσετε με δημοφιλή συγκροτήματα, που θα µετατρέψουν το φεστιβάλ στο µεγαλύτερο party της πόλης! Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης θα σας «απογειώσει» με τις μουσικές του επιλογές, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με τo συγκρότημά του, τους INCΟ, σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό πάρτι, στις 19:30, για να ανοίξουν με τον πιο διασκεδαστικό και μουσικό τρόπο το συναυλιακο stage, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ! Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 17:30, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Σάκης Τσιτομενέας θα σάς υποδεχθεί με το πιο fun DJ set, ενώ στις 19:30 η Ευρυδίκη θα σας ξεσηκώσει να χορέψετε με τις μεγάλες της επιτυχίες και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Μέγας Χορηγός του φεστιβάλ είναι για ακόμα μια χρονιά το NOYNOY BARISTA’S GOLD.

Σάκης Τσιτομενέας_εικόνα

Σάκης Τσιτομενέας

DJ Σπύρος Παγιατάκης

Σπύρος Παγιατάκης

Είστε Barista; Έχετε café-bar; Ή είστε Home barista; Αυτό το party είναι και δικό σας και δεν πρέπει να λείπετε!

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis