7.500 decision makers του κλάδου έδωσαν το παρών

7.500 decision makers του κλάδου έδωσαν το παρών

Νέες επαγγελματικές «γνωριμίες» και προσοδοφόρες συνεργασίες κυριάρχησαν στο 5ο Athens Coffee Festival ανάμεσα σε εκθέτες και επαγγελματίες του κλάδου.

Το 5ο Athens Coffee Festival ολοκληρώθηκε με εξαιρετική εμπορική και επισκεπτική επιτυχία αποτελώντας για ακόμη μια χρονιά, την κορυφαία συνάντηση για τους επαγγελματίες της καφεστίασης. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τον καφέ στη χώρα, έφερε κοντά τους 80 εκθέτες του με 16.500 χιλιάδες επισκέπτες, εκ των οποίων οι 7.500 ήταν decision makers του κλάδου, (ιδιοκτήτες, στελέχη επιχείρησης και baristas) δίνοντας την ευκαιρία να επιτευχθούν ποιοτικές και προσοδοφόρες συνεργασίες και επιβεβαιώνοντας τον εμπορικό χαρακτήρα που έχει το φεστιβάλ και τον καθοριστικό ρόλο του στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των επιχειρήσεων του κλάδου και των υπηρεσιών που προσφέρουν αλλά και στην ενημέρωση και εξέλιξη των επαγγελματιών του χώρου.

Aπό τις μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές λοιπών ροφημάτων (τσάι, energy drinks κλπ) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες έδωσαν δυναμικό «παρόν». Στο πλέον… hot spot για τον καφέ, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ασφάλεια, με τους πιο δυναμικούς Έλληνες coffee experts αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων coffee brands, ενημερωθούν για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα από ταλαντούχους baristi και coffee specialists και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους από την αγορά του καφέ.

Νέα προϊόντα, εξοπλισμός, καινοτομίες και λύσεις για την καφεστίαση αποτέλεσαν την καρδιά του φεστιβάλ. Οι ποικιλίες καφέ που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες ήταν πολλές και έφτασαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι επαγγελματίες του κλάδου συγκεκριμένα, ανακάλυψαν από κοντά Espresso blends, μονοποικιλιακούς καφέδες, single origin speciality coffees, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς καφέδες, ποικιλίες πράσινου καφέ και εκλεκτές ποικιλίες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, είδαν μία μεγάλη γκάμα σε εξοπλισμό, μηχανές, εργαλεία και σκεύη σερβιρίσματος που κάλυψαν την ανάγκη των επιχειρήσεων για αναβάθμιση των υποδομών και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών τους.

Athens Coffee Festival 2021

Και τις τρεις ημέρες, σε κάθε γωνιά του φεστιβάλ συναντούσε κανείς επαγγελματίες του κλάδου που ήρθαν για να ενημερωθούν με ασφάλεια, για τα νέα προϊόντα που θα κάνουν την διαφορά στην επιχείρησή τους, για εξοπλισμό που μπορεί να αναβαθμίσει το service του μαγαζιού τους, αλλά και για να αφουγκραστούν τον παλμό του κλάδου του καφέ στη χώρα μας, συνομιλώντας με στελέχη της αγοράς.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή παρουσία επαγγελματιών της καφεστίασης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, το έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόντα, καθώς και το πλήθος εμπορικών συμφωνιών που πραγματοποιήθηκαν αποτυπώνεται στις ενθουσιώδεις δηλώσεις των εκθετών, οι οποίοι ήδη ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 24-26 Σεπτεμβρίου 2022!

Δείτε τι είπαν οι εκθέτες μας για το φεστιβάλ>>

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis