Με απόλυτη επιτυχία έριξε αυλαία το ACF

Athens Coffee Festival

Με απόλυτη επιτυχία έριξε αυλαία το ACF

Και κάπου εδώ άλλη μία γιορτή του καφέ έφτασε στο τέλος της… Κορυφαίες εταιρείες καφέ, masterclasses και πλήθος από νέες επαγγελματικές «γνωριμίες» κυριάρχησαν στο 5ο Athens Coffee Festival.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες που πέρασαν την πύλη της Τεχνόπολης και την τελευταία ημέρα, επιβεβαίωσαν κατά τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική της κορυφαίας εκδήλωσης στην πόλη για τον καφέ και την καφεστίαση. Κορυφαία brands «ενώθηκαν» με ασφάλεια, για τρίτη ημέρα για να αναδείξουν το παρόν του κλάδου, αλλά και να διαμορφώσουν όλοι μαζί το μέλλον του, στη μετά covid εποχή. Οι ποικιλίες καφέ που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες ήταν πολλές και έφτασαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα αξεσουάρ γύρω από τον καφέ και οι μηχανές υπερκάλυψαν τόσο την ανάγκη των home baristas, όσο και των επιχειρήσεων του κλάδου. Παρά το ότι η Δευτέρα είναι εργάσιμη μέρα, η προσέλευση ήταν και πάλι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια, σύμφωνα με το πρωτόκολλο λειτουργίας.

Athens Coffee Festival

Αυτό όμως που χαρακτήρισε την τελευταία ημέρα ήταν η επισφράγιση νέων συνεργασιών. Παραδοσιακά οι Δευτέρες είναι οι μέρες των συμφωνιών για τους επαγγελματίες όλων των κλάδων που συμμετέχουν, είτε ως εκθέτες είτε ως εμπορικοί επισκέπτες και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο Athens Coffee Festival 2021. Η ικανοποίηση των εκθετών που αποτυπώθηκε και στις σχετικές τους on the record δηλώσεις αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση για όλη την οργανωτική ομάδα που σχεδίαζε το φεστιβάλ εδώ και μήνες. Αποτέλεσε όμως και επιβεβαίωση ότι το Athens Coffee Festival είναι απαραίτητο τόσο για την ανάδειξη του κλάδου, όσο και για την βελτίωση του τελικού προϊόντος και των υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Athens Coffee Festival 2021
Athens Coffee Festival 2021

Αυλαία με απονομή βραβείων και χαμόγελα ικανοποίησης

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα και στον πολυαναμενόμενο ∆ιαγωνισμό που έγινε υπό την αιγίδα του SCA Greece. Ταλαντούχοι και φιλόδοξοι baristas αναμετρήθηκαν με στόχο με την πρώτη θέση, που έδωσε το εισιτήριο για τον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό. Νικητές του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Roasting ανακηρύχθηκαν οι: Νεράντζης Αλέξανδρος (1η θέση), Φέρρας Αλέξανδρος (2η θέση), Αγγελόπουλος Αθανάσιος (3η θέση).

Εύσημα από κοινό και επαγγελματίες απέσπασαν και τα Masterclasses για την ευρηματικότητα και την πληρότητα της θεματολογίας, (ενώ μέσα από τους διαγωνισμούς γνώσεων πάνω στον καφέ, στην κεντρική σκηνή, μοιράστηκαν και πάλι δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Το ραντεβού του Athens Coffee Festival με τους λάτρεις του καφέ και τους επαγγελματίες της καφεστίασης ανανεώνεται για το 2022 και το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis