3η ημέρα με εξαιρετικούς καφέδες & θετική διάθεση

3η ημέρα με εξαιρετικούς καφέδες & θετική διάθεση

Οι επαγγελματίες της καφεστίασης καθώς και οι coffee lovers συναντώνται και σήμερα για 3η και τελευταία ημέρα στο Athens Coffee Festival.

Τρίτη και τελευταία ημέρα διεξαγωγής σήμερα του Athens Coffee Festival και η αυξητική τάση στην προσέλευση επαγγελματιών της καφεστίασης στην Τεχνόπολη, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ψήφο εμπιστοσύνης που έχει επιδείξει το coffee industry στο σημαντικότερο φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στη χώρα μας.

Μέσα σε ένα φεστιβαλικό και ασφαλές κλίμα, οι επαγγελματίες του κλάδου και οι λάτρεις του καλού καφέ δοκιμάζουν για ακόμα μία μέρα μοναδικές ποικιλίες από το αγαπημένο τους καφέ, τσάι ή ρόφημα.

Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν εντυπωσιαστεί από την τεράστια γκάμα των προϊόντων που βρίσκουν στα περίπτερα των 78 εκθετών όπως: Espresso blends, μονοποικιλιακούς καφέδες, speciality coffees, καφέδες σε κάψουλες ή pods, ελληνικούς καφέδες, ποικιλίες πράσινου καφέ, τσάι & ροφήµατα, μηχανές espresso & µύλους άλεσης, Brew bars & συστήµατα εκχύλισης, εξοπλισμό εργαλεία & σκεύη για baristas, μηχανές espresso, ψηστήρια, μηχανές καβουρδίσματος και πολλά άλλα.

Απονομή βραβείων, πλούσιοι διαγωνισμοί και ένα δυναμικό φινάλε για τα Coffee Masterclasses

Με πλούσια θεματολογία υποδέχονται και σήμερα τους επισκέπτες τα Coffee Masterclasses. Επιχειρηματίες και στελέχη του ελληνικού coffee industry και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και baristas δίνουν απαντήσεις πάνω σε… hot ζητήματα για τον καφέ όπως, το πώς επηρεάζει τη γεύση του καφέ η ποιότητα του νερού και ο ρόλος του ratio στο τελικό φλιτζάνι. Η τελευταία ημέρα των ομιλιών θέτει στο προσκήνια καίρια ζητήματα του κλάδου, όπως το microroasting ως επιχειρηματική δραστηριότητα και τα αναλώσιμα μιας χρήσης φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ φιλοξενεί μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία αναφορικά με τον αυτισμό και την απασχόληση χωρίς προκαταλήψεις στο coffee industry. Να σημειωθεί ότι η είσοδος στον χώρο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Αυλαία και για το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting του SCA Greece σήμερα με την ανάδειξη του νικητή στο Roasting, στις 17.00, που θα δώσει και το εισιτήριο για τον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό. Να σημειωθεί ότι η είσοδος στον χώρο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Και την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, συνεχίζονται οι διαγωνισμοί με πλούσια δώρα που προσφέρουν οι εκθέτες του Athens Coffee Festival.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis