Αισιοδοξία και χαμόγελα επισφράγισαν τη 2η μέρα

Αισιοδοξία και χαμόγελα επισφράγισαν τη 2η μέρα

Μια Κυριακή διαφορετική από τις συνηθισμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκατοντάδες επισκέπτες που έδωσαν το «παρών» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το Athens Coffee Festival, με μια μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και εξοπλισμό που διαθέτουν οι 78 εκθέτες, έγινε για 2η ημέρα ο απόλυτος πόλος έλξης στην πόλη για τους ανθρώπους του κλάδου του καφέ. Στο τέλος της ημέρας επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά πως είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά και κοινωνικά φόρουμ στην χώρα μας για την αγορά του καφέ και τους επαγγελματίες της καφεστίασης. Εμβληματικοί οίκοι καφέ, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι specialty coffee roasters, αλλά και ευρύ κοινό έκαναν αισθητή την παρουσία τους χωρίς να φείδονται εγκωμιαστικών σχολίων για τα όσα είδαν κι έζησαν στην απόλυτη γιορτή για τον καφέ.

Ουκ ολίγοι εκθέτες πέρασαν κατά την διάρκεια της ημέρας από τα γραφεία για να εκδηλώσουν την πρόθεση τους να ανανεώσουν την συνεργασία τους και για το επόμενο Athens Coffee Festival καθώς, όπως παραδέχτηκαν το φεστιβάλ τους έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από καιρό με μία μεγάλη μερίδα επαγγελματιών του κλάδου και να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους αλλά και να συνάψουν καινούριες.

Ομιλίες που ενέπνευσαν και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που ξεσήκωσαν το κοινό

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ που το επιθυμούσαν, είχαν την ευκαιρία με την επίδειξη του Green Pass να παρακολουθήσουν δωρεάν τόσο τα Coffee Masterclasses, όσο και την live διεξαγωγή του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Roasting του SCA Greece.

Πολλοί από τους επισκέπτες που απόλαυσαν τον καφέ τους στο φεστιβάλ, κατάφεραν να φύγουν με γεμάτα χέρια μιας και οι γνώσεις τους πάνω στον καφέ τούς βοήθησαν ώστε να απαντήσουν σωστά στις σχετικές ερωτήσεις του παρουσιαστή και να κερδίσουν τα πλούσια δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες! Έχοντας αρχίσει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο του φετινού φεστιβάλ, ο μέχρι στιγμής απολογισμός μόνο αισιόδοξα μηνύματα φέρνει για την πλέον επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ, στη μετά covid εποχή. Εν αναμονή, λοιπόν, της Δευτέρας για τα καλύτερα.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis