Aρώματα καφέ πλημμυρίζουν για 2η μέρα την Τεχνόπολη

Athens Coffee Festival 2021

Aρώματα καφέ πλημμυρίζουν για 2η μέρα την Τεχνόπολη

Οι επαγγελματίες της καφεστίασης και οι coffee lovers συναντώνται για δεύτερη ημέρα σήμερα στο Athens Coffee Festival. 

Το πιο hot event για τον καφέ στην πόλη υποδέχεται και σήμερα για δεύτερη ημέρα στην Τεχνόπολη, πλήθος από coffee lovers αλλά και επαγγελματίες του κλάδου του. Οι επαγγελματίες της καφεστίασης από τις 10:00 το πρωί έχουν και πάλι την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες που λανσάρονται από τα κορυφαία ξένα και ελληνικά coffee brands, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε εξοπλισμό και τεχνολογία όπως ο οικολογικός και επαναχρησιμοποιούμενος εξοπλισμός, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες και να συνάψουν νέες συνεργασίες.  

Παράλληλα, b2b meetings ανάμεσα στους εκθέτες και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του κλάδου διεξάγονται από νωρίς το πρωί με στόχο να βρούν μαζί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Βέβαια, τα χαμόγελα και των καταναλωτών που βολτάρουν στην Τεχνόπολη επιβεβαιώνουν το θετικό κλίμα που επικρατεί. Πέρα όμως από τους εξαιρετικούς καφέδες, οι εκθέτες παρουσιάζουν και πληθώρα επιλογών σε υγιεινά σνακ, super drinks και ροφήματα που έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό όπως το τσάι. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, το Athens Coffee Festival προσφέρει μία γκάμα εμπειριών στους επαγγελματίες επισκέπτες αλλά και τους coffee lovers.

Athens Coffee Festival 2021
Athens Coffee Festival 2021

Πρωτότυπη και καίρια θεματολογία στα Coffee Masterclasses 

 Στο πλαίσιο των Coffee Masterclasses, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει μία πλούσια θεματολογία για όλους όσοι θέλουν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα νέα δεδομένα του κλάδου του καφέ σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, οι παραβρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσουν ομιλίες αναφορικά με την ανάπτυξη των hard & soft skills των barista για τη βέλτιστη λειτουργία ενός coffee shop, να μάθουν για τον καφέ της Ινδονησίας αλλά και του Παναμά, καθώς και για την επόμενη ημέρα για τον ελληνικό καφέ. Ακόμη θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συμβολή του Coffee και brunch στις πωλήσεις και τις σωστές συνταγές για τον στιγμιαίο καφέ και να ανακαλύψουν όλα τα tips για την πώληση σπάνιων και ακριβών ποικιλιών καφέ στο retail. Να σημειωθεί ότι η είσοδος στον χώρο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Athens Coffee Festival 2021

Στο διαγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, πραγματοποιούνται δύο ακόμα γύροι του Roasting (green coffee evaluationroasting single origin). Το Πρωτάθλημα roasting γίνεται στην αίθουσα D10 της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Να σημειωθεί ότι η είσοδος στον χώρο επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 

Παράλληλα, και σήμερα συνεχίζονται οι διαγωνισμοί γνώσεων ανά τακτά διαστήματα με πλούσια έπαθλα, προσφορά των εκθετών του Athens Coffee Festival. 

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis