Σεμινάρια & διαγωνισμοί στην “καρδιά” του φεστιβάλ

Σεμινάρια και Διαγωνισμοί στο Athens Coffee Festival

Σεμινάρια & διαγωνισμοί στην “καρδιά” του φεστιβάλ

Μια σειρά workshοps θα πραγµατοποιηθούν στα πλαίσια του Φεστιβάλ. Παράλληλα υπό την αιγίδα του SCA Greece θα διεξαχθεί ο 4ος Πανελλήνιος ∆ιαγωνισµός Roasting.

Από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021, τα μοναδικά αρώματα του καφέ θα πλημμυρίσουν ξανά την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το 5ο Athens Coffee Festival επιστρέφει δυναμικά προκαλώντας αδημονία των επαγγελματιών και των coffee lovers για τη διεξαγωγή του σημαντικότερου φεστιβάλ για τον κλάδο της Καφεστίασης. Οι άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, οι καφεκεντρικοί διαγωνισμοί και το ανανεωμένο πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων, επιδείξεων και workshops θα πρωταγωνιστήσουν για ακόμη μια χρονιά στο Φεστιβάλ.

Roasting Competition Athens Coffee Festival
Athens Coffee Festival Workshops

Οι νέες τάσεις και οι καινοτομίες πρωταγωνιστούν στα σεμινάρια και τα workshops

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας αγοράς του καφέ θα παρουσιαστούν μέσα από στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις από τους κορυφαίους του είδους. Σε ένα «γεμάτο» τριήμερο, οι επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συζητήσουν για την επόμενη μέρα στην παραγωγή του καφέ και τον κλάδο της καφεστίασης και θα αναλύσουν καίρια ζητήματα γύρω από τον καφέ σε baristas, roasters και coffee experts. Έμπειροι εισηγητές θα αποκαλύψουν τα μυστικά του καλού και ποιοτικού καφέ, θα εμβαθύνουν πάνω στις ποικιλίες του καφέ και θα αναφερθούν εξονυχιστικά στις τρέχουσες εξελίξεις, τις σύγχρονες ιδέες και υπηρεσίες της Καφεστίασης. Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και τους coffee lovers που θα ενημερωθούν και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους για τις νέες τάσεις και τεχνικές που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ, μέσα από coffee tastings, workshops και masterclasses.

Ιts coffee oclock για τον 4ο Πανελλήνιο ∆ιαγωνισμό Roasting

Στα πλαίσια του 5ου Athens Coffee Festival επιστρέφει και το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting.  Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον πολυαναμενόμενο ∆ιαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του SCA Greece. Ταλαντούχοι και φιλόδοξοι baristas θα αναμετρηθούν με στόχο εκτός από τις πρώτες θέσεις την εκπροσώπηση της Ελλάδας στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Share this post

tipobet bets10 mobilbahis