Δυναμική διαφημιστική προβολή

Athens Coffee Festival Διαφημιστική Προβολή

Δυναμική διαφημιστική προβολή

H διοργανώτρια εταιρεία του φεστιβάλ έχει ήδη διαμορφώσει ένα στοχευμένο marketing plan για την στοχευμένη και μεγάλη προβολή του Athens Coffee Festival. 

Το Athens Coffee Festival δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες της καφεστίασης και τους coffee lovers στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Μέσω ενός ολοκληρωμένου marketing plan, η διαφημιστική καμπάνια του Athens Coffee Festival, θα καλύψει όλα τα μέσα με σκοπό να προβάλλει την δυναμική του Φεστιβάλ μεγιστοποιώντας παράλληλα, την επισκεψιμότητα και την εμπορική του επιτυχία.

Στοχευμένο marketing plan

Το πλάνο για την προώθηση του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ραδιοφωνική κάλυψη, ενέργειες digital marketing, αποστολή barcode προσκλήσεως σε επαγγελματίες του κλάδου και καταχωρήσεις σε free press της πόλης. Αναλυτικότερα, το budget θα διατεθεί σε 1.500 spots, τα οποία θα βγουν στον αέρα στους 10 ραδιοφωνικούς σταθμούς με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στην Αττική.

Παράλληλα ένα σημαντικό ποσοστό του marketing budget θα διατεθεί σε διαφημίσεις σε free press εβδοµαδιαίες εφηµερίδες και στην αποστολή ονομαστικών barcode προσκλήσεων σε σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στο digital marketing καθώς το σημαντικό ποσοστό του συνολικού budget θα διανεμηθεί σε στοχευμένες καμπάνιες μέσω Google, Facebook, Instagram, email marketing και YouTube. Με έντονη παρουσία σε όλα τα μέσα η υψηλή επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση η εμπορική αποτελεσματικότητα του φεστιβάλ για τους εκθέτες, είναι εξασφαλισμένη.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis