Το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-DSC09084

Το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

Tο Athens Coffee Festival φιλοδοξεί με την επιστροφή του το 2021 να αποτελέσει ξανά το απόλυτο meeting point όλου του κλάδου του καφέ καθώς και των καταναλωτών.

Μπορεί η διοργάνωση του 2020 να αναβλήθηκε τελικά εξαιτίας της ραγδαίας και συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα μας, ωστόσο η πρόθεση για συμμετοχή μεγάλων και σημαντικών εταιρειών του κλάδου έδειξε -πέρα από επιχειρηματικά οφέλη που τους εξασφαλίζει όλα αυτά τα χρόνια το ACF- και την εμπιστοσύνη τους στην FORUM A.E. για την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς φεστιβάλ. Πλέον το βλέμματα είναι στραμμένα στο 2021 οπότε και η επιστροφή του  Athens Coffee Festival θα είναι μείζονος σημασίας.

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-3-DSC06707

Μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας, θα δώσουν το δυναμικό «παρών». Ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για συμμετοχή οι εταιρείες που επρόκειτο να εκθέσουν στο ακυρωθέν φεστιβάλ του 2020.

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-6-RS3B5804

Έτσι, το 2021 οι επαγγελματίες της καφεστίασης θα έχουν και πάλι την ευκαιρία, όπως έχουν συνηθίσει στο ACF, να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες, συνάψουν νέες συνεργασίες να συνομιλήσουν με τους πιο δυναμικούς Έλληνες roasters αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων brands, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists.

Επιπλέον θα μπορέσουν να δουν από κοντά την συμπεριφορά του καταναλωτή, τις προτιμήσεις, τα ζητούμενα του ή τις ανάγκες του καθώς και τις αντιδράσεις σε νέα προϊόντα και γενικότερα καινοτομίες που λανσάρονται.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis