Το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-DSC09084

Το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

Για 5η σερί χρονιά το Athens Coffee Festival φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτο meeting point όλου του κλάδου του καφέ καθώς και των καταναλωτών.

Μπορεί η φετινή διοργάνωση να έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις προηγούμενες λόγω της νέας κανονικότητας στην οποία μας έχει βάλει ο SARS-COV-2, ωστόσο ο πλήρης εναρμονισμός του φεστιβάλ με το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ πρωτόκολλο αφαλούς λειτουργίας αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας.

Η δυναμική παρουσία μεγάλων και σημαντικών εταιρειών του κλάδου δείχνει -πέρα από επιχειρηματικά οφέλη που τους εξασφαλίζει όλα αυτά τα χρόνια το ACF- και την εμπιστοσύνη τους στην FORUM A.E. για την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς φεστιβάλ.

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-3-DSC06707

Μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας, θα δώσουν το δυναμικό «παρών» καθώς ήδη πολλές εταιρίες από την προμηθευτική αγορά έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Athens Coffee Festival. Ήδη από τις πρώτες επαφές έχουν υπάρξει αρκετές προκρατήσεις με τον τελικό αριθμό των εκθετών να αναμένεται να ξεπεράσει τους 150! 

Athens-Coffee-Festival-polos_elksis-6-RS3B5804

Έτσι οι επαγγελματίες της καφεστίασης θα έχουν την ευκαιρία, όπως έχουν συνηθίσει στο ACF, να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες, συνάψουν νέες συνεργασίες να συνομιλήσουν με τους πιο δυναμικούς Έλληνες roasters αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων brands, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists.

Επιπλέον θα μπορέσουν να δουν από κοντά την συμπεριφορά του καταναλωτή, τις προτιμήσεις, τα ζητούμενα του ή τις ανάγκες του καθώς και τις αντιδράσεις σε νέα προϊόντα και γενικότερα καινοτομίες που λανσάρονται.

Καταμέτρηση επισκεπτών

Η είσοδος των επισκεπτών στο φεστιβάλ θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου ενώ η έξοδός τους θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης. Κατά την είσοδό τους, αλλά και την έξοδό τους θα σκανάρονται οι προσκλήσεις των επισκεπτών έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται καταμέτρηση του ακριβή αριθμού που θα βρίσκονται μέσα στην Τεχνόπολη, ανά πάσα στιγμή.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis