Όλος ο κόσμος του καφέ δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο Athens Coffee Festival

Athens-Coffee-Festival-pame_ACF-DSC09215-kentriki

Όλος ο κόσμος του καφέ δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο Athens Coffee Festival

Οι επαγγελματίες της καφεστίασης ανανεώνουν το ραντεβού τους με τις κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες του κλάδου στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Δεδομένης της εξαιρετικά θετικής πορείας των εμβολιασμών στην χώρα μας, το σημαντικότερο φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί σε ένα πλέον ασφαλές περιβάλλον και υπό συνθήκες που θα επιτρέψουν την επιτυχή διεξαγωγή του και την μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα που το έχουν χαρακτηρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισήλθε στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας.

Το 5ο Athens Coffee Festival θα αποτελέσει για τρεις συνεχείς ημέρες, το κορυφαίο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές. Δυναμικό «παρών» θα δώσουν ως εκθέτες μεγάλες παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καφέ, εταιρείες εξοπλισμού, προμηθευτών ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ), εξειδικευμένα e-shops κ.α., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν καταφέρει να γίνουν και αυτές leader του κλάδου στην χώρα μας.

Ιδέες & προτάσεις για την νέα εποχή του κλάδου

Η καφεστίαση τους τελευταίους μήνες βρέθηκε μπροστά σε πολλές και σημαντικές προκλήσεις. Η πανδημία και οι οικονομικές της επιπτώσεις διαμόρφωσαν ένα νέο τοπίο στον κλάδο και ώθησαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη για εξέλιξη, ανάπτυξη, ανανέωση και αλλαγή. Στόχος του Athens Coffee Festival θα είναι, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα και να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 θα επιστρέψει με ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και εξειδικευμένα σεμινάρια, με στόχο να αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τον κλάδο της Καφεστίασης, να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη για τις εξελίξεις σε εξοπλισμό και τεχνολογία, αλλά και τους baristas για τις τάσεις και τα trends παγκοσμίως.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis