Τα special events του ACF αποτέλεσαν την ψυχή του φεστιβάλ

Τα special events του ACF αποτέλεσαν την ψυχή του φεστιβάλ

Και τις τρεις ημέρες της λειτουργίας του, το Athens Coffee Festival φιλοξένησε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενδιαφέροντα workshops, μουσικές εκδηλώσεις και πλήθος από πρωταθλήματα καφέ!

Το Athens Coffee Festival φιλοξένησε καθημερινά μια σειρά από στοχευμένα σεμινάρια, εξειδικευμένα workshops και θεματικές επιδείξεις, με εισηγητές κορυφαίους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, η οποία θα δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης, υποδέχτηκε από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και dj, καθώς και μουσικά συγκροτήματα που θα τραγουδούν ζωντανά, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του φεστιβάλ! Τέλος, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και στήριξε τους διαγωνιζόμενους κατά την διάρκεια διεξαγωγής των πανελληνίων πρωταθλημάτων καφέ.

Coffee Masterclasses: Οι τάσεις και οι εξελίξεις του κλάδου παρουσιάστηκαν εδώ!

Coffee tastings, workshops, masterclasses από Έλληνες και ξένους κορυφαίους επαγγελματίες τoυ κλάδου και σημαντικά στελέχη της αγοράς του καφέ,  κέρδισαν τις εντυπωσεις και τις τρείς ημέρες του φεστιβάλ με αποτέλεσμα η αίθουσα Innovathens, όπου πραγματοποιήθηκαν τα Coffee Masterclasses, να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες αλλά και τους καταναλωτές που εισκέφτηκαν το φεστιβάλ. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι προβληματισμοί που απασχολούν την παγκόσμια βιομηχανία του καφέ.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα θέματα που αναλύθηκαν στα Coffee Masterclasses.

Τα πρωταθλήματα του SCA Greece και πάλι στο Athens Coffee Festival

Μετά τις πρώτες επιτυχημένες διοργανώσεις, η συνεργασία του SCA Greece με το Athens Coffee Festival διευρύνθηκε. Έτσι στο φετινό φεστιβάλ διεξήχθησαν τέσσερα επίσημα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καφέ. Πιο συγκεκριμένα, κατά το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου και στην αίθουσα D10 της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιηθήκαν οι διαγωνισμοί για την ανάδειξη των νέων πρωταθλητών Ελλάδας στις κατηγορίες Latter Art, Cup Tasters, Cezve/Ibrik και Roasting. Μετά από ώρες αγωνίας αλλά και εντυπωσιακών επιδείξεων από τους διαγωνιζόμενους αναδείχτηκαν οι νικητές, ανάμεσα τους και οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία που πήραν και το χρίσμα για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα επίσημα Παγκόσμια Πρωταθλήματα καφέ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καφέ και τους νικητές.

Παλμός και ζωντάνια κυρίευσαν την κεντρική σκηνή

Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και μία ξεσηκωτική συναυλία από τους Alcatrash. Η κεντρική σκηνή του Athens Coffee Festival ήταν το σημείο συνάντησης του φεστιβάλ. Μελωδίες και θετική ενέργεια «πλημμύρισαν» την κεντρική σκηνή που στήθηκε στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον καφέ του στα αναπαυτικά πουφ που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά της σκηνής, ακούγοντας καλή μουσική και έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να φύγει με πλούσια δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες του φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κεντρικής σκηνής.

Share this post


tipobet bets10 mobilbahis