Εκκίνηση με την Coffee Week!

Εκκίνηση με την Coffee Week!

Η εβδομάδα-προάγγελος του Athens Coffee Festival ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως και τις 2 Οκτωβρίου, προετοιμάζοντας το κοινό για τη μεγάλη γιορτή του καφέ, στο Γκάζι.

Η εβδομάδα από τις 22 Σεπτεμβρίου ως και τις 2 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον specialty coffee -τον καφέ της υψηλότερης ποιοτικής κατηγορίας- και τις αξίες που διέπουν την καλλιέργεια, την επεξεργασία και τη συνολική διαδρομή του από τη φάρμα ως το φλιτζάνι (from cup to bean).

Η COFFEE WEEK αποτελεί τον προάγγελο του ATHENS COFFEE FESTIVAL, μίας μεγάλης γιορτής για τον καφέ και την κουλτούρα του που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

Μέσα από τα σεμινάρια, τις επιδείξεις και τις γευστικές δοκιμές που θα οργανώσουν στον χώρο τους, τα καταστήματα που συμμετέχουν στην COFFEE WEEK θα προετοιμάσουν τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ για τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα βιώσουν μετέπειτα, κατά την επίσκεψή τους στο ATHENS COFFEE FESTIVAL.

Περισσότερα από 160 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο

Στη φετινή COFFEE WEEK συμμετέχουν περισσότερα από 160 coffee shops, espresso bars και καφεκοπτεία στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, το Βόλο, τη Λευκωσία και άλλες 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν, τις δράσεις τους και τις εκπτώσεις που θα προσφέρουν στους επισκέπτες τους, στο www.facebook.com/athenscoffeeweek/

Tα καταστήματα που συμμετέχουν στην COFFEE WEEK φέρουν την ειδική σήμανση στη βιτρίνα τους. Επισκεφθείτε τα και ανακαλύψτε πόση μαγεία κρύβεται μέσα σε έναν κόκκο καφέ.

Κατεβάστε τη λίστα με όλα τα coffee shops ΕΔΩ.

Εντοπίστε στον διαδραστικό χάρτη όλα τα καταστήματα της COFFEE WEEK:

Share this post