Υπό την αιγίδα του SCA Greece

Υπό την αιγίδα του SCA Greece

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Athens Coffee Festival διοργανώνεται με την αιγίδα και τη συμμετοχή του διεθνούς οργανισμού Specialty Coffee Association.

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο που διαδραµατίζει το φεστιβάλ ως προς τη διάδοση της κουλτούρας του εκλεκτού καφέ, ο διεθνής οργανισµός Specialty Coffee Association (SCA) το έθεσε και φέτος υπό την αιγίδα του.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που το Athens Coffee Festival -χάρη στη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι- καθιερώνεται και αποτελεί πλέον ένα νέο θεσμό! O SCA Greece δίνει την αιγίδα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο φεστιβάλ που εδραιώθηκε στη συνείδηση των επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών ως κορυφαίο γεγονός στο χώρο του καφέ!», τονίζει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, National Coordinator του SCA Greece.

Ο οργανισμός SCA, και το ελληνικό τμήμα του, έχει ως αποστολή την ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση των επαγγελµατιών και των καταναλωτών σε θέµατα ποιότητας και ορθής διαχείρισης του καφέ.

Στη φωτογραφία, ο National Coordinator του SCA Greece, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της οργανώτριας εταιρίας FORUM AE, Νίκος Χουδαλάκης και ο αναπληρωτής εκτελεστικός διευθυντής του SCA, Γιάννης Αποστολόπουλος (από αριστερά).

Share this post