Ένα φεστιβάλ διεθνoύς εµβέλειας!

Ένα φεστιβάλ διεθνoύς εµβέλειας!

Το Athens Coffee Festival ήδη συγκαταλέγεται µεταξύ των κορυφαίων στον κόσµο, καθώς από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή του κατόρθωσε να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση.

Η άρτια οργάνωση, το εντυπωσιακό περιβάλλον της Τεχνόπολης, ο µεγάλος αριθµός εκθετών και το τεράστιο εύρος των εκθεµάτων, η εντυπωσιακή προσέλευση και κυρίως ο ενθουσιασµός που έδειξαν οι επαγγελµατίες και οι λάτρεις του καφέ, η πρωτοφανής συµµετοχή στα σεµινάρια και το εορταστικό πνεύµα που επικράτησε στο Γκάζι κατά τη διάρκεια του περσινού φεστιβάλ, εντυπωσίασαν τους δεκάδες επισκέπτες από το εξωτερικό. Χάρη στη διεθνή αναγνώριση που κέρδισε από την παρθενική του διοργάνωση, το Μάιο του 2016, το Athens Coffee Festival συγκαταλέγεται ήδη µεταξύ των κορυφαίων φεστιβαλικών εκδηλώσεων για τον καφέ παγκοσµίως.

Θερµή υποδοχή από τον ξένο Τύπο

Όλα ανεξαιρέτως τα διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν την αγορά του καφέ αναφέρθηκαν με κολακευτικά σχόλια στη διοργάνωση του 1ου Athens Coffee Festival, εστιάζοντας στο υψηλό οργανωτικό επίπεδο και την τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό. Θριαμβευτική είναι, εξάλλου, η υποδοχή του φετινού φεστιβάλ από τους ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι προτρέπουν τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ ανά την υφήλιο να επισκεφθούν την Αθήνα κατά το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου.

Έγραψαν για το Athens Coffee Festival

Το φεστιβάλ ήταν όντως µία µεγάλη γιορτή για τον καφέ, η οποία απευθυνόταν σε επαγγελµατίες και καταναλωτές.

Perfect Daily Grind / Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

To Athens Coffee Festival µπορεί ήδη από την πρώτη του διοργάνωση να συγκριθεί µε κάθε αντίστοιχο θεσµό στον κόσµο.

Barista Magazine / Η.Π.Α.

Το Athens Coffee Festival απέδειξε ότι οι νέες τάσεις γύρω από τον καφέ µπορούν να διαδοθούν µε επιτυχία στο ευρύ κοινό.

Standart Magazine / ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Share this post