Πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και σεμιναρίων με καταξιωμένους εισηγητές!

Πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και σεμιναρίων με καταξιωμένους εισηγητές!

Πάνω από 45 ώρες ζωντανών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, επιδείξεων και σεμιναρίων επιμορφωτικού χαρακτήρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ATHENS COFFEE FESTIVAL! Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους λάτρεις του καφέ.

Σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλάβουν να παρουσιάσουν στους επισκέπτες του ATHENS COFFEE FESTIVAL τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά του καφέ και να μυήσουν το ευρύ κοινό στα μυστικά του espresso και του hand brew. Οι επιδείξεις και οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του κτιρίου D6 (The Chatroom), σε ειδικά διαμορφωμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα. Τα σεμινάρια και τα διαδραστικά εργαστήρια -μαζί με την αίθουσα cupping- θα φιλοξενηθούν στο πατάρι του κτιρίου D10 (The Lab), ακριβώς πάνω από το Μουσείο του Καφέ.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους λάτρεις του καφέ, ενώ η παρακολούθησή τους είναι απολύτως δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των επιδείξεων και των σεμιναρίων κάνοντας κλικ παρακάτω:
ΤΗ CHATROOM
THE LAB

Μεταξύ των εισηγητών περιλαμβάνονται πρωταγωνιστές της διεθνούς αγοράς του speciality coffee, όπως ο Joseph Brodsky, ο Graciano Cruz και ο Enrico Meschini, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι barista, roasters και αγοραστές καφέ, αλλά και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό, όπως η Sarah Allen (Barista Magazine), ο Michal Molcan (Standart Magazine) και Henry Wilson (Perfect Daily Grind). Στις εκδηλώσεις του ATHENS COFFEE FESTIVAL θα λάβουν επίσης μέρος ως εισηγητές οι τρεις φετινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές (από τους πέντε διαγωνισμούς που έχουν διεξαχθεί ως τώρα): ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (Coffee In Good Spirits), Κώστας  Κομνηνάκης (Ibrik) και Alexandru Niculae (Roasting)! Παρόντες επίσης και οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές Στέφανος Δωματιώτης, Τάσος Δεληχρήστος, Γιώργος Κουστουμπάρδης και Σταύρος Λαμπρινίδης.

MAKERS, THE FILM - Trailer

Δείτε το trailer της ταινίας που θα προβληθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Athens Coffee Festival, τo Σάββατο 14 Μαΐου στις 20:30 στο κτίριο D10, και ταξιδέψτε μαζί με τον Joseph Brodsky και άλλους παγκόσμιους πρωταθλητές σε φυτείες καφέ σε όλο τον κόσμο.

Share this post