Μέγας χορηγός του φεστιβάλ το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD

Μέγας χορηγός του φεστιβάλ το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD

Επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει με την αγορά του καφέ, η FrieslandCampina Hellas ανέλαβε Μέγας Χορηγός του ATHENS COFFEE FESTIVAL.

Η FrieslandCampina Hellas θα είναι ο Μέγας Χορηγός του 1ου ATHENS COFFEE FESTIVAL, μέσω του brand NOYNOY BARISTA’S GOLD. «Ως ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών, η FrieslandCampina Hellas δίνει στρατηγική έμφαση στον επαγγελματικό χώρο και προσφέρει διαχρονικά άριστη και άρτια κάλυψη στους επαγγελματίες barista μέσω του οργανωμένου τμήματος Food Service. Το NOYNOY BARISTA’S GOLD στηρίζει ως χορηγός την εξαιρετική πρωτοβουλία του 1ου ATHENS COFFEE FESTIVAL που προάγει τον επαγγελματισμό των barista και αναδεικνύει τις υγιείς επιχειρήσεις που επενδύουν στην αγορά του καφέ», τονίζει η Ελένη Βασιλειάδου, Marketing Manager της FrieslandCampina Hellas.

Ένα γάλα ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες
Το NOYNOY BARISTA’S GOLD είναι ένα γάλα ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση. Παράγεται από άριστης ποιότητας αγελαδινό γάλα και προσφέρει την εξειδίκευση που αναζητά κάθε επαγγελματίας barista. Η προηγμένη σύνθεση του περιέχει βέλτιστη αναλογία πρωτεΐνης και λιπαρών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικά πυκνό, βελούδινο αφρόγαλα με υψηλή σταθερότητα που διαρκεί. Με πλούσια, υπέροχη γεύση γάλακτος, αναδεικνύει τα ροφήματα χωρίς να επισκιάζει το αρωματικό τους προφίλ. Είναι ιδανικό για την παρασκευή άψογων ζεστών και κρύων cappuccino αλλά και ροφημάτων σοκολάτας. Διατίθεται σε δύο εκδοχές: πλήρες (με 3,6% λιπαρά) και με 0% λιπαρά, σε συσκευασία του 1,5 λίτρου.

Share this post