ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Α: Όχι, το φεστιβάλ απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, αλλά και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό που θέλει να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που κυριαρχούν στη διεθνή σκηνή, να δοκιμάσει εκλεκτές ποικιλίες και να γνωρίσει από κοντά διακεκριμένους barista, έμπειρους roaster και πολυταξιδεμένους αγοραστές καφέ.

Α: Όχι, στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος όλες οι επιχειρήσεις που εισάγουν ή ψήνουν και εμπορεύονται καφέ (ωμό, espresso, φίλτρου, ελληνικό), σοκολάτα, τσάι, σιρόπια και συναφή εξοπλισμό για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή όπου όλοι οι επαγγελματίες και οι λάτρεις του καφέ θα μπορούν να βρουν ό,τι καλύπτει τις επιθυμίες και ταιριάζει στις ανάγκες τους!

Α: Ναι, το ATHENS COFFEE FESTIVAL θα φιλοξενήσει μία σειρά από επιμορφωτικά σεμινάρια, masterclasses και παρουσιάσεις που θα απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες όσο και τους λάτρεις του καφέ. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες οργανώνονται από τον SCA Greece και τη FORUM AE, θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων.
Εξάλλου, η εντυπωσιακή κεντρική σκηνή του φεστιβάλ που θα δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο, θα φιλοξενήσει συναυλίες και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με καφεκεντρικό περιεχόμενο!

Α: Ναι, αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους πρόσκλησης δωρεάν εισόδου. Τόσο η οργανώτρια εταιρεία, FORUM AE όσο και οι εκθέτες θα στείλουν σε επαγγελματίες της καφεστίασης και της αγοράς του καφέ δωρεάν προσκλήσεις μέσω SMS και e-mail. Οι προσκλήσεις θα έχουν ισχύ και για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Για τους καταναλωτές και όσους δεν έχουν δωρεάν πρόσκληση, απαιτείται η έκδοση ημερήσιου εισιτήριου αξίας 4 ευρώ από τα εκδοτήρια που θα λειτουργούν στην είσοδο της Τεχνόπολης επί της οδού Ιάκχου (απέναντι από τον σταθμό του μετρό).

Α: Ναι, η είσοδος της Τεχνόπολης στην οδό Ιάκχου απέχει μόλις 50 μέτρα από τον σταθμό “Κεραμεικός” του Μετρό (γραμμή 3). Εξάλλου, επί της οδού Πειραιώς, μπροστά από την Τεχνόπολη, βρίσκεται η στάση “Φωταέριο” όπου σταματούν πολλές λεωφορειακές γραμμές (049, 815, 838, 914, Β18, Γ18 και τρόλεϊ 21).